17.01.2008

Skal afviste asylansøgere ud af asylcentrene?

Forfatter: Arne Hornborg

Ja, naturligvis. De skal nemlig hjem!

Afviste asylansøgere ud af asylcentrene.

 

Der tales, vrøvles, meget for tiden om hvorvidt de afviste asylansøgere skal ud af asylcentrene.

Disse, gang på gang afviste asylansøgere, der trods adskillige afvisninger har den grovhed, den uforskammethed ikke at ville forlade Danmark. Politikerne må være deres ansvar bevidst.

De afviste har opdaget fidusen. Hvis de nægter tilstrækkeligt mange gange at forlade Danmark, så forbarmer den danske stat sig over dem, godt hjulpet af alle de frelste, der heller ikke ønsker at følge Danmarks lovgivning.

Selvfølgelig skal asylansøgerne ud af centrene, den skal nemlig mere end hurtigst muligt forlade Danmark.

Den danske Regering, det danske Folketing må gøre det klart for de lande hvor flygtningene kommer fra, at det er de landes statsborgere, at de lande ikke har nogen som helst ret til at nægte egne borgere indrejse i flygtningenes hjemlande.

Regelen om at man kun kan søge asyl i Danmark, og det øvrige Europa, hvis man er ,,personligt forfulgt” og ikke hvis man blot ønsker at gøre sig til gode ved det danske ,,tag-selv-bord”. Leve godt på passiv forsørgelse. Dette meget anvendte misbrug skal naturligvis stoppes.

PS! Der vender for øjeblikket i tusindvis af irakere hjem til Irak fra Syrien, så mon ikke… med lidt politisk god vilje, og en lille smule realitetssans.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810