14.01.2008

Adgangsbegrænsning på diskoteker?

Forfatter: Ole Steenen

ja naturligvis!

Jeg har netop her til aften været seer på et indslag fra TV2 East omkring adgangspolitikken på Diskotek Checkpoint i Nykøbing Sj.

Det pågældende diskotek nægter gæster med indvandrerbaggrund adgang, hvis balancen blandt gæsterne bliver ”skæv.”

Såvel dørmand som ejeren af diskoteket, Carsten Jensen, var yderst velformulerede og velargumenterende.

Det må ligge helt fast, at ejeren selv bestemmer, hvem han ønsker at lukke ind på diskoteket - og hvis man bruger to minutter på at studere kriminalstatistikken, så bliver det tydeligt for enhver, at indvandrere står for en hel uhørt andel af kriminaliteten her i landet.

Derfor må man konkludere, at det eneste fornuftige man kan finde på, er at benytte den procedure, som praktiseres på Checkpoint.

Denne form for adgangsbegrænsning har absolut intet med racisme at gøre. Det er den rene og skære realisme. Men racisme er et populært ord at benytte, når man ikke kan finde andre saglige argumenter.

Sidst i indslaget var der plads til et interview med en repræsentant (selv indvandrer) for drcenter.dk. Denne mente, at Checkpoints adgangspolitik var et udtryk for racisme, at den var stigmatiserende....m.m. Alt det, som vi altid skal høre på. Selvfølgelig!

Repræsentanten sluttede endog med at sige, at de unge indvandrere, som blev afvist ved diskotekets dør, i frustration, kunne finde på at lave ballade og gøre dumme ting andre steder.

Jamen, kære venner. Det kan man så sandelig godt forstå, det er jo lige præcis derfor, de ikke skal lukkes ind nogen steder.

Vi har i Danmark ikke plads til et kulturmønster, som i den grad baserer sig på ballade, knivstikkeri, voldtægt, anden vold, ære, skam, tørklæder - og død.

Jeg er stolt over, at Diskotek Checkpoint holder fast på deres, uracistiske, ret.

Nu mangler vi så bare alle andre diskoteker, institutioner, skoler, klubber..............m.m.m.m.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810