07.01.2008

TV-overvågning, gør ingen forskel.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Det er politikerne og ikke politiet, som har ansvaret for den skæve udvikling i Danmark. Løsning = repatriering.

 

Justitsminister Lene Espersen (K) samt en række ledende politifolk i København vil nu bruge øget overvågning til at dæmme op for knivoverfald i nattelivet. 

Det er mordet på den 19-årige mand der blev stukket ned og dræbt på Strøget, der nu får de ledende personer på banen med det ønske at få knivene væk fra gaden.

 Lene Espersen mener, at politiet skal gribe til de værktøjer, Folketinget allerede har udstyret det med, ikke mindst muligheden for at video-overvåge særligt udsatte steder.

 Til berlingske.dk. siger justitsministeren følgende:

 "Man  skal bruge TV-overvågning mere. I den seneste sag var det netop på grund af billeder fra et kamera, at politiet ganske hurtigt kunne få et overblik i sagen og efterlyse de mistænkte.

Jeg har med forslaget om TV-overvågning som blev vedtaget sidste år åbnet mulighed for, at der kan bruges massivt mere TV-overvågning og at politiet kan pålægge myndigheder og private virksomheder at opsætte kameraer. Så der er muligheder, som loven er i dag til at bruge TV -overvågningen mere effektivt, og dem bør man udnytte i et forsøg på at dæmme op for det her problem." 

Hun bliver fulgt op af  Socialdemokraterne og De Radikale i Københavns Borgerrepræsentation, der ønsker TV-overvågning af Strøget, Kgs Nytorv, Nørreport og andre centrale dele af Hovedstaden. 

Denne situation, fortæller blot, at de såkaldte ansvarlige politikere ikke er klar over hvad det er for et problem Danmark står i.

Det er en kendsgerning, at de fleste kniv-overfald bliver begået af unge personer af anden etnisk baggrund en dansk,- og dem har der været mange af.

Det er en realitet, at kniv-overfald, -og drab er noget påført i det danske samfund.

Det klarer man ikke med øget TV-overvågning. Heller ikke med visitationszoner i jagten på ulovlige knive, som Lene Espersen går ind for.

 Der er tale om et "kultur-sammenstød" af islamisk karakter

  

Tilbage er der en holdningsændring i blandt de unge af anden etnisk oprindelse end dansk. Det har man jo prøvet i adskellige år, - uden noget resultat, -tværtimod

Hvis man ønsker et fredeligt Danmark, uden  de mange knivoverfald, må multietniseringen af Danmark stoppes, og en massiv repatriering sættes igang.

Sker det ikke, vil udviklingen gå sin skæve gang.

De skyldige, - det er:

Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Socialdemokraterne, Det Konservative Folkeparti, Venstre, Centrumdemokraterne, og Kristgeligt Folkeparti, der igennem de seneste 40 år har haft den politiske magt, hvor man har  tilladt, og plæderet for en massiv indvandring fra ikke vestlige lande.

Disse partier, står idag som de ansvarlige for den triste udvikling.

 

 

Kilde: Berlingske Tidende søndag den 6. januar 2008

         Kasper Krogh.

         Fremhævelse:PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810