07.11.2007

Klare tal fra Ritzau.

Ja, tallene er klare, men man spørger sig selv, hvad vore anstrengelser har nyttet!!! Stem nu på det rigtige parti.

Selvom afviste asyl-ansøgere har fyldt en del i valgkampen, er udlændingepolitikken stort set  ikke en del af valgkampen.

Det hænger utvivlsom sammen  med, at ministeriet Fogh Rasmussen, og Dansk Folkeparti igennem de seneste 6 år har forsikret befolkningen om, at der er fuld styr på dette område.

Dem der følger med i udviklingen omkring indvandringen af personer fra tredjelandene, ved at der er langt igen, før Danmarks udlændingepolitik sikrer, at det islamiske samfund i Danmark ikke vedvarende bliver større og større.

Trods denne realitet, har Ritzau netop udsendt en meningsmåling, som Catinét har lavet for Ritzau.

Den fortæller, at 36 procent af vælgerne mener at udlændingepolitikken skal lempes. Udlændingepolitikken er ifølge de 36 procent af vælgerne for skrap eller skrap nok.

Lige så mange mener, at den nuværende politik skal føres videre.

Kun 19 procent mener, at udlændingepolitikken skal strammes. Mænd og kvinder er stort set enige i den sag. Derimod er de unge mere indstillet på at lempe udlændingepolitikken.

Målingen er lavet blandt 1.061 repræsentativt udvalgte vælgere fra fredag i sidste uge til i søndags.

Kilde: metroXpress tirsdag den 6. november 2007.

Ritzau

Fremhævelse PVJ.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>