27.10.2007

Nye dødstrusler mod islamkritiker i Tyskland!

Forfatter: Tomas Kierstein

Hvor længe kan demokratisk indstillede mennesker sove roligt?

Stefan Herre, der er redaktør af Tysklands mest læste politiske blog Politically Incorrect, er gået under jorden efter dødstrusler.
Den store paraplyorganisation BDB (Bundnis der Bürgerbewegungen für Demokratie, Heimat und Menschenrechte.) skriver derfor følgende:
 

Pressemeddelelse:


"Modstandere af drab er der ikke plads til indenfor islam. Vor profet dræbte selv med sine velsignede hænder." (Ayatollah Sadeq Khakhali, citeret af Amir Taheri i "Morden für Allah", side 71)
 
Det ser ud til, at den politiske venstrefløj blot betragter det som noget beklageligt fra fortiden, at de, som forfægter frihed og demokrati trues med døden, forfølges og myrdes. Rosa Luxemburg ("Frihed er friheden for de anderledes tænkende.") synes ikke i så høj grad at være et forbillede for venstrefløjen som Erich Mielke ("Kort proces! Fordi jeg er humanist."). Det er ikke længere Sophie Scholl ("Skyldig er den, der ikke protesterer, hvor han kan."), der definerer deres måde at handle på, men derimod Oskar Lafontaine ("Vi er alle optagede af at tale vor Verden pæn.")
 
Når en journalistisk letvægter som Stefan Niggemeier i Frankfurter Allgemeines søndagsavis læner sig så langt ud af viduet, at han kalder den mest læste tyske politblog Politically Incorrect (PI) og dens læsere for "En racistisk pøbel.", er der kun bagteller til forskel mellem ham og imamen Abu Hamza al-Masri, der blev udvist fra England for at sprede had. Konsekvenserne er fatale. Mens en Hr. Niggemeier stadig kan kan sove roligt, må kritikerne af en totalitær ideologi frygte for deres liv. Grundlæggeren af PI, Stefan Herre, modtager mordtrusler på et tidspunkt, hvor islam-apologeterne ikke er blevet trætte af at prise islam som "forenelig med Grundloven," at lulle befolkningen i søvn med mantraet, "Islam er fred," og at knuse enhver, der tvivler derpå med "racismekøllen".
 
Forfatteren og ex-muslimen Ibn Warraq, der ligeledes er truet på livet, lader sig ikke affærdige, og afslører "Kejserens nye klæder", når han beskriver kendsgerningerne således: "Vi er ikke ude på at fremme racisme, for islam er ikke en race. Den er en ideologi, der er andre ideologiers rival, og som ønsker at beherske hele Verden. Den er en totalitær ideologi."
 
Der er kun gået to år, siden den shiitiske muslim Dr. Yavuz Özguz ustraffet lagde sin aftenbøn ud på internettet, hvori følgende passus, om den berømte orientalist Hans-Peter Raddatz, var at læse; "Må Allah lade sin retfærdige straf komme til ham." Det skete betegnende nok et år efter, at den hollandske instruktør Theo van Gogh var blevet mejet ned på åben gade af en muslimsk fanatiker, der derefter satte en mordtrussel mod Ayaan Hirsi Ali fast til hans bryst med en kniv. For nylig nægtede den hollandske regering, på grund af prisen, at beskytte Fru Hirsi Ali. Sidste år blev samme Hirsi Ali hædret i Kassel for sin indsats for integration af udlændinge og mod diskrimination af kvinder. Og idag?
 
Mens de i frihed levende islamister, der må formodes at være parate til vold, hele tiden overvåges af sikkerhedskræfter, er myndighederne angiveligt kun betinget i stand til at beskytte truede kritikere af islam. Hollænderen Ehsan Jami, nordmanden Mariwan Halabjaee, franskmanden Robert Redeker, den fra Ægypten stammende Mark Gabriel, den i Pakistan fødte nordmand Dr. Younus Shaikh, redaktøren Udo Ulfkotte, Ralph Giordano, Günther Wallraff, den fra Irak stammende Mina Gabriel, forbundsdagsmedlemmet Ekin Deligöz, journalisterne Gisela Zapka og Claudia Dantschke, for at nævne nogle få, kunne nok synge en lille vise om det.
 
BDB
solidariserer sig udtrykkeligt med Stefan Herre og alle andre truede islamkritikere. BDB stiller sig dermed på samme side som alle de, for hvem frihed, demokrati og menneskerettigheder ikke kun er hule fraser, men begreber, for hvis indhold de er parate til offentligt at sætte dem selv i spil. Totalitære ideologier, antisemitisme og undertrykkelse af kvinder må ikke igen få lov at gøre deres indtog i vort (det tyske, red.) samfund.
Vi appelerer derfor til vore folkevalgte: Tilvejebring betingelserne for, at demokrater i vort land kan sove roligt!
 
 
Underskrevet
Conny A Meier, pressetalskvinde for BDB (24. november 2007)
(oversættelse og fremhævelser; DDF)

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810