09.09.2007

Forbyd Koranen!

Forfatter: Ole Gerstrøm

Sympatisk opfordring fra hollandske Gert Wilders

Gert Wilders (født 1963) er formand for det Hollandske Frihedsparti, der i 2006 kom i parlamentet med 9 mandater ud af i alt 150. Ligesom den myrdede Pim Fortuyn, går han ind for lavere skatter, mindre velfærd og frihed for individet.

For nylig skrev han i en avisartikel:

”Forbyd koranen. Det er en fascistisk bog, der opildner til vold. Derfor må den forbydes lige som Mein Kampf”

Artiklen vakte stor opstandelse, og den bevirkede, at partiets tilslutning i meningsmålingerne blev fordoblet. Fra regeringsside kom der en kommentar om, at “Wilders havde overskredet sømmelighedens grænser.”

Wilders skrev, at et moderat islam ikke eksisterer. “For dem, der ikke vil tro det, læs talen som den nu afdøde italienske forfatter Oriana Fallaci holdt i New York i 2005, da hun modtog prisen for sin heroiske modstand mod islamisk fascisme og kamp for frihed:”

“Et moderat islam eksisterer ikke. Det eksisterer ikke, fordi der ikke er nogen forskel på god islam og dårlig islam. Islam eksisterer, og mere er der ikke at sige hertil. Islam er Koranen, og intet andet end Koranen. Og Koranen er Mein Kampf for en religion, der stræber efter at eliminere andre - ikke-muslimer - som kaldes vantro hunde og lavtstående kreaturer. Læs Koranen, denne Mein Kampf, en gang til. Ligegyldigt hvilken version, vil man se at den ondskab, som Allah’s sønner begår mod os og mod dem selv, kommer fra denne bog” (Oriana Fallaci “The Force of Reason,” side 305, 2006).

Wilders fortsætter med at omtale Ehasan Jami, som er en vantro hund, der havde mod til at kalde profeten Muhammed for kriminel, og som kaldte nogle af Koranens skrifter for bagvendte, og fik den idé at træde frem for andre frafaldne hunde og endog organiserede en komité for dem. Allah finder, at dødsstraffen er passende for frafaldne. En Lørdag var det næsten en realitet, da den vantro Jami blev pryglet til blods af to marokkanere og en somalier.

(Ehasan Jami er et ungt byrådsmedlem, som nu må leve under bevogtning på en hemmelig adresse efter at have modtaget dusinvis af dødstrusler. Han var fremkommet med kritiske kommentarer om islam og Muhammed i et TV-interview. OG)

Wilders betoner: ”Nok er nok. Lad os standse den politisk korrekte spin med de smukke ord. Det er godt, at Jami nu er under beskyttelse, og det er for dårligt, at det skete så sent. Men det løser ikke problemets kerne, som er det fascistiske islam, den syge ideologi fra Allah og Muhammed, som den er udlagt i den islamiske Mein Kampf, Koranen. Teksten i Koranen overlader kun lidt til fantasien.

I de forskellige suraer (kapitler) bliver muslimer befalet at undertrykke, forfølge eller dræbe jøder, kristne og andre vantro. Endvidere at slå kvinder og voldtage og bruge magt for at indføre den verdensomspændende islamiske stat. Talrige andre suraer bruges af muslimer for at opildne til død og ødelæggelse.

Forbyd den nederdrægtige bog ligesom Mein Kampf er forbudt!

Dette for at sende et signal til Jami’s angribere og andre islamister om, at det aldrig kan tillades at Koranen bruges som inspiration for voldsudøvelse. Jeg skammer mig over de hollandske politikere. Deres naive og patologiske stræben efter et utopisk moderat islam, der kun vil bringe vort land helvede og forbandelse. Jeg skammer mig over folk i Parlamentet, som nægter at stoppe den islamiske invasion af Holland. Jeg skammer mig over de hollandske politikere, som dag ind og dag ud accepterer overrepræsentationen af udlændinge i ulovligheder og kriminalitet, og ikke har noget svar at give.

Regeringsbyen Haag er fuld af kujoner. Frygtfulde mennesker, som er født kujoner og vil dø som kujoner. De har fundet på, at den hollandske kultur er baseret på jødisk-kristen-islamisk tradition. De agter at give en general amnesti til løgnere og kriminelle (en planlagt amnesti til 30.000 illegale indvandrere. OG).

De ser den anden vej, når homoseksuelle næsten hver dag bliver slået. De, der ønsker at indføre sharia-lovens renteregler. De, der taler med repræsentanter for terroristgruppen Hamas. De, der arbejder for den diktatoriske marokkanske konge (Wilder hentyder her til et hollandsk parlamentsmedlem, med både hollandsk og marokkansk statsborgerskab, som sad hjemme i Marokko og arbejdede på et regeringsprojekt. OG). De, der ser Det Muslimske Broderskab som værdige diskussionsdeltagere. De, der tillader, at muslimske mænd nægter at lade deres hustruer blive behandlet af mandlig læger. De, der ikke kunne være mere ligeglade med hollandske borgeres interesser og som arbejder for at omdanne Holland til Nederlarabia som en provins i superstaten Eurabia.

Jeg har fået nok af islam i Holland: Ikke en yderligere muslimsk indvandrer må lukkes ind. Jeg har fået nok af respekt for Allah og Muhammed i Holland. Der skal ikke være én moske mere. Jeg har fået nok af Koranen i Holland. Forbyd den nederdrægtige bog.

Nok er nok.”

Geert Wilders

 

Kilde: Avisen Volkskrant 8. august 2007

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810