02.04.2007

Det engelske skræmmebillede

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Sammenhængskraften er brudt sammen

Med jævne mellemrum, har danske TV-seere fået serveret et billede af det multietniske Storbritannien igennem den kendte journalist Ulla Terkelsen.

Hun har opholdt sig London længe, og burde derfor kende til de faktiske forhold, - men Ulla Terkelsen, har ofte valgt at lovprise dette multietniske samfund, hvor der er så meget spændende. Herunder en hel masse eksotiske spise - restauranter.

Det er tilfældet, - men der også en hel masse trøstesløse ghettoer, hvor Storbritannien ikke længere eksisterer.Det gælder for mange store engelske byer.

Det brittiske samfund er idag et samfund, hvor sammenhængskraften - er brudt sammen.

Adskilte parallel-samfund, bestående af de ringest stillede britere, dertil etniske enklaver, der mange steder sætter dagsordnen.

Dette multietniske morads, er skabt ved en utilgivelig naivitet hos britiske politikere og meningsdannere.

Det var dem, der efter Anden Verdenskrig,  besluttetde, at alle borgere i Det britiske Imperium kunne få britisk statsborgerskab, - med ret til at flytte til Storbritannien.

Det berører også Danmark, idet britiske statsborgere via EU- lovgivningen, har fri indrejse til Danmark, hvis man har et arbejde.

Med udgangspunkt i den naive tro, at alle tilrejsende ville blive optaget i den britiske kultur, og tiltage sig britiske værdibegreber, forsatte den massive indvandring.

Den samme naivitet har vi også oplevet i Danmark.

Dette umodne glansbillede fik et grundskud, da fire muslimske bombemænd den 7. juli 2005 midt i hjertet af London dræbte 52 mennesker ved at bruge sig selv som selvmordsbombere.

Unge mænd opvokset i Storbritannien!!!

Hvornår bliver det København?

Alle disse uløselige problemer, er Morgenavisen Jyllands-Posten begyndt at afdække i en artikel-serie i sektionen Indblik.

Ifølge den første artikel, frygter to ud af tre briter, at de er ved at miste deres egen kultur.9 ud af ti muslimer i Storbritannien sagde i en måling for nylig, at religionen er det vigtigste i deres liv. Det bekymrer naturligvis de gode briter.

Hvordan man vil få Sharia-lovgivning og  Magna Charta-dokumentet til at gå op i en højere enhed, må stå hen i det uvisse.

Jeg forudser en trist periode for det britiske samfund.

Ifølge Indblik-artiklen, er 69 pct. af briterne føler at Storbritannien er ved at miste sin egen kultur. 76 pct. ønsker et årligt loft for antallet af nye indvandrere. 33 pct. af briterne mener, at muslimske kvinder ikke må være iført tørklæde og slør, som dækker ansigtet.

37 pct. af unge muslimer mellem 16 og 24 år vil foretrække at leve under islamisk lov, sharia, frem for britisk lovgivning.74 pct. af de unge muslimer mener, at kvinder skal bære slør. 13 pct. af de unge beundrer Al Qaidas kamp mod Vesten.

To britiske banker,Halifax og Nat West, er holdt op med at uddele sparegrise til børn, fordi det kunne støde muslimer.

En børnehave forbød pædagogerne at fortælle historien om de tre små grise, der byggede tre små huse for at beskytte sig mod Den store stygge ulv.

Af frygt for at fornærme muslimer Indførte Røde Kors et forbud i organisationens 430 butikker om, at der til jul ikke måtte være pyntet med krybbespil eller juletræer i vinduerne.

Må disse oplysninger nå danske politikere, og være et skræmme-billede for, hvad Danmark står overfor.

 

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten/Indblik-redationen

         Af Heidi Plougsgaard, korrespondent.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810