23.03.2007

Irakkrigen tærer på det amerikanske beredskab

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Herom skriver The Washington Times følgende:

"I sidste uge under høringen i beredskabsudvalget for de væbnede styrker i Repræsentanternes Hus, udlagde underudvalgets formand Solomon Oritz, en moderat demokrat, teksten således:

Jeg har set hærens klassificerede beredskabsrapporter, og på baggrund af dem mener jeg, at vi som nation risikerer at lide et stort nederlag, hvis hæren skal reagere på en overhængende fare.(...)

Desværre er det sådan, at i takt med at de amerikanske styrker tager hul på deres femte år i Irak, og øger tropperne betydeligt i Afghanistan, netop som seksårsdagen for denne operation nærmer sig, bliver beredskabet mere og mere svækket.

"Det er ikke et spørgsmål, om vi har råd," sagde general Richard Cody i udvalget. "Det er et spørgsmål om national sikkerhed."

 

 

Baggrunden for denne situation for Vesten`s afgørende militære magt USA er, at de øvrige vestlige lande er stærkt tilbageholdende, når det gælder militær opbakning rundt om i verdens brændpunkter.

Hvis kampen mod den islamiske terror skal vindes, må andre lande slutte op om USA i langt større omfang end tilfældet er idag.

Fredskonsortiet (M.Lykketoft, V.Søvndal, N.H.Petersen) kunne passende tilslutte sig en forøget styrke fra Danmark, til at bekæmpe islamisterne i Afghanistan, - det er der brug for. For Vestens egen sikkerhed!!!

 

 

Kilde: dato torsdag den 22. marts 2007

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810