28.02.2007

Saud-dynastiets hademaskine.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Og nu vil Københavns kommune til at indføre bedelokaler i offentlige bygninger for borgernes penge!!!

  

Tirsdag den 13. februar, bragte Dagbladet Information en artikel fra The Independent, med overskriften "Olie for had".

Artiklen er skrevet af Johann Hari der her beretter om, at hver gang vi tanker op ved benzinstanderen, er vi med til at financere en globaliseret hadpropagandamaskine, der indoktrinerer muslimske skoleelever verden over - også i Vesteuropa - i islam af den mest reaktionære og åndsformørkede slags.

 Det drejer sig om den herskende wahhabistiske Saud-familie, der bruger sit sorte guld til at udbrede den strenge islamiske retning overalt i Verden.

 Saud-dynastiet financerer tusinder af skoler og moskeer, samt oplæring af imamer i den ultra-konservative islam- tolkning.

 Ved det elegante King Fahd Academy i Vest-London, har en muslimsk lærer Colin Cook afsløret, at de børn, der går i skole der, via saudia-arabiske skolebøger lærer, at jøder er "afskyelige" og kristne "svin".

 Adspurgt i tv-programmet Newsnight, om skolen vil fortsætte med at anvende disse racistiske lærebøger, svarede rektor Sumaya Alyusuf:

 "Ja, vi kan ikke undvære disse bøger i undervisningen. Der er mange gode kapitler i dem"

 I Lyon, i Frankrig siger formanden for det regionale muslimske råd  Azzedine Gaci følgende:

 "Når Saudi-Arabien  giver dig 1.million euro med den ene hånd, udleverer de dig med den anden en liste over, hvad der må siges, og hvad der ikke må siges. Et udpluk af det der må siges er bl.a.:

 "Hele verden bør konvertere til islam. Alle, der tror på falske religioner, må opgive disse. Ellers vil de ende i helvede." I en bog for 12-årige: " Der står en jøde bag mig - kom og dræb ham!"

 Det er skolebøger der bruges overalt i verden.

 I Sverige er næsten hver eneste islamiske skole enten finansieret af saudierne eller får tilskud fra dem. En realitet, der er dokumenteret af svenske journalister i programmet Kaliber

I Pakistan var der 246 madrassaer (koranskoler) ved uafhængigheden i 1945, - idag er der 6.607, der hovedsageligt benytter saudiske skolebøger, der naturligvis bliver leveret gratis.

 I Storbritannien er der 120 muslimske skoler som King Fahd-akademiet, der alle er afhængig af olie-millionerne fra Saud-familien. En stor del af imamerne bliver ligeledes støttet af Saud-familien.

En gejstlig fra Riayd, Abu Usamah forkyndte i en moske i Birmingham, at jøder og kristne er " fjender" og homoseksuelle " perverse, beskidte hunde, som bør udryddes"

 

Kilder: Dagbladet Information, tirsdag den 13. februar 2007.

 

        Johann Hari/ The Idependent.

  

        Overset af Niels Ivar Larsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810