13.09.2022

Sverigedemokraterna er svenskernes største parti

Forfatter:

Indvandrere gør Socialdemokratiet til Sveriges største

“Å bli statsminister i Sverige nå er som å bli kaptein på Titanic etter at de traff isfjellet”

Man kan med en vis ret sige, at Sverigedemokraterna er landets største parti, da lige omtrent 10 procent af socialdemokraternes vælgere, er tilvandrede, importerede, nysvenskere eller hvad man vil kalde dem. Ja men er de da ikke lige så meget svenske…..og alt det der?

Nej, de 2 mio mennesker er påført svenskerne kupartet og hen over hovedet på, hvad der ville have været et ægte folkestyre. De har endda fået statsborgerskab i rekordtempo og helt unødvendigt. Det er det faktum, der tales allermindst om, fordi det er det mest kompromitterende for den skyldige “elite.” Alle ved det, men ingen nævner det, for ingen ønsker det diskuteret.

Ikke én i befolkningen blev nogensinde spurgt, for politikerne vidste bedst, og i dag står vi med et delresultat. Derfor er der lagt i kakkelovnen til, at projekt multikultur aldrig får en fredelig og vellykket slutning, og skylden vil være kupmagernes og ingen andres. Man kan sætte navn, tid og sted på de ret få skyldige, og det ved de naturligvis udmærket.

Jeg har ventet gennem 5-6 Riksdagsvalg på, at demokratiet tog sig sammen og forebyggende løste de problemer, politikerne nu har skabt så solidt, at det svenske folk rent numerisk kan frygte for sin eksistens i sit eget land. Det gjorde det så ikke. Så længe der er liv, skal der naturligvis være håb, men jeg er grundlæggende enig med min pessimistiske ven, Peder Fjordman Jensen:

Jeg er bare middels engasjert i det svenske valget. Sverige er fucked uansett. Sverigedemokratene blir nest største parti, men det hjelper lite hvis det blir 4 nye år med sosialdemokratisk statsminister støttet av venstrepartier. Da er det ikke mye igjen av Sverige i 2026. Det spiller egentlig ingen rolle. Å bli statsminister i Sverige nå er som å bli kaptein på Titanic etter at de traff isfjellet.

Jeg kan tilslutte mig, hvad Gunnar Sandelin skrev i går, og følelsen er ikke god: Tänk om makthavarna lyssnat till vad som sades om migrationen för 33 år sedan.

Kilde: Blokken "Snaphanen" 12/9 2022

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810