20.06.2022

Eliternes hyldest til Ellemann-Jensens politik

Forfatter:

Nekrolog af Morten Uhrskov

 

ELITERNE LØBER SAMMEN I DERES HYLDEST TIL UFFE ELLEMANNS POLITIK

​​​​​​​Det er altid tragisk, når nogen taber kampen mod kræften, således selvsagt også, når det gælder Uffe Ellemann-Jensen. Vi bør alle sænke vore hoveder i stille erkendelse af det uafvendelige.

Når det er sagt, er det påfaldende, at også politikerne i rød blok generelt er begejstrede for Uffe Ellemanns "europæiske engagement", som den slags kaldes i fuldstændig foragt for, at EU er antitesen til alt, hvad Europa er, nemlig hjemsted for de etniske europæere og deres nationalstater.

Læg dertil Uffe Ellemanns medansvar for den ødelæggende udlændingepolitik, der vil ende med at fratage vesteuropæerne deres hjemland, hvis ikke kursen ændres gennem omfattende hjemsendelser, efter at et endegyldigt stop for indvandring fra den tredje verden har fundet sted.

Uffe Ellemanns bandsatte modstand mod den halvkommunistiske fodnotepolitik og især hans politiske kamp for de baltiske landes uafhængighed fra den sovjetiske dæmon placerer Uffe Ellemann et fornemt sted.

Hans sælgen ud af dansk selvstændighed til EU og hans reelt venstreorienterede udlændingepolitik gør, at han forhåbentlig får et samlet set mørkt eftermæle.

Såkaldt liberale har længe ikke været til at skelne fra rabiate typer på venstrefløjen. Således også Uffe Ellemann.

Socialister, liberalister og påstået konservative konvergerer, løber sammen, og er den absolutte modsætning til nationalkonservative, hvor vi ønsker et dansk Danmark og et vesteuropæisk Vesteuropa, hvor vore efterfølgere skal følge slægters slægt.

Det var så min beske nekrolog over en mand, som ulykkeligvis døde af kræft. Den kunne desværre ikke blive venligere, så sandt som vi alle er ansvarlige for vore gerninger.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810