09.01.2021

Læs Bent Jensens kommentar:

Forfatter:

Trump - en amerikansk tragedie

Trump – en amerikansk tragedie

Af Bent Jensen

Det er slemt at opleve danske medier og deres journalisters hykleri i disse dage, hvor de fejrer sig selv og hinanden:  Vi er de moralsk gode, sandfærdige og objektive formidlere af virkeligheden. Det er os, der går ind for lov og orden og anstændighed i politik. Nu har den racistiske anti-demokrat afsløret sig selv som kupmager mod en lovligt valgt præsident. Hvad sagde vi!

Men de lyver. De er ondskabsfulde, løgnagtige og ude af stand til at tøjle deres private meninger, som er underlægningsmusikken til de hyænehyl, der nu kommer ud af lirekassen, mens de flår i deres offer. I forargelsen over, at nogle primitive idioter blandt Trumps tilhængere var i stand til at trænge ind i Capitol, lader de nu, som om Trumps modstandere aldrig kunne finde på den slags.

De har pludselig ”glemt”, hvordan valget af Trump til præsident og hans indsættelse forløb. Ingen kunne påvise valgfusk, men Hillary Clinton og hendes parti samt deres lydige medier ville under ingen omstændigheder acceptere, at de dumme og ynkværdige, som Clinton foragteligt kaldte dem, havde stemt på Donald Trump, der talte de oversete og ikke-privilegeredes sag.

Endnu før Trump var blevet indsat som præsident talte demokraterne om en rigsretssag for at få ham afsat. Lige efter indsættelsen i januar 2016 var de med i en kæmpedemonstration, hvor førstedame Nancy Pelosi opfordrede til kamp i gaderne for at fordrive Trump, og sangerinde og superdemokrat Madonna erklærede, at hendes drøm var at sprænge Det Hvide Hus i luften. Kæmpe bifald! Det har ikke senere skortet på superdemokraters opfordringer til at myrde USA´s præsident. 

Da flere døgns forsøg på at lamme det normale liv i USA´s storbyer slog fejl, søsatte demokraterne den utrolige løgn, at Trump kun var blevet valgt, fordi Putin havde fusket med valget. Medierne med CNN, New York Times og Washington Post i spidsen slugte begærligt denne løgn – og deres danske aflæggere gjorde det derfor også. Der blev fabrikeret et såkaldt ”Russisk Dossier” for at underbygge løgnen. Jeg læste denne sladderbunke af usandsynlige og direkte påviselige løgne. Det slog mig, hvor primitiv og kluntet denne desinformation var. Ledende personer i CIA og FBI kaldte Trump for landsforræder. Trods stædig modstand fra demokraterne og deres folk i det centrale bureaukrati dokumenterede republikanerne, at det var Clintons kampagnestab og hendes parti, der havde bestilt og betalt for løgnebunken. Huskede de sandfærdige medier at fortælle det?

Ikke desto mindre fortsatte demokraterne og deres håndgangne embedsmænd med at bruge dette ”Russiske Dossier” i deres beskidte kamp for at få Trump afsat. Deres medier støttede hvert skridt i denne kampagne for at skandalisere Trump.  En særlig undersøger med en kæmpestab af jurister med meget vidtgående beføjelser og et ubegrænset budget blev sat til at efterforske Trumps påståede sammensværgelse med Putin. Efter to års ihærdig efterforskning var resultatet nul. Har de objektive journalister også glemt det?

Men de helmede ikke og forsøgte endnu engang forgæves at få Trump afsat ved en rigsret. De påstod, at han havde brudt forfatningen og i øvrigt var utilregnelig. De genbrugte løgnen om Trumps konspiration med Putin. For ikke så længe siden talte ledende demokrater om at få Trump og hans tilhængere straffet, hvis han tabte præsidentvalget. Lige nu høres der nye krav om afstrafning. For hvad? For ved deres støtte til Trump at have fornærmet de selvgode og hævngerrige løgnhalse i den herskende klasse. Pøbelen skal bankes på plads og holde mund. Der er udarbejdet lister over de ”skyldige”. Det vil ikke undre, om disse syge tanker bliver til virkelighed. Har medierne fortrængt disse ting?

Sidste sommer nedbrændte voldsmænd og hele kvarterer i amerikanske byer og plyndrede butikker og jog ”forkerte” folk ud af restauranter. Demokraten Maxine Waters opfordrede direkte til at jage og gå løs på Trump-tilhængere, ligegyldigt hvor de fandt dem. Pelosi fik sin hede drøm om krig i gaderne opfyldt. De to kritiserede da heller ikke de voldelige optøjer. - Folk gør, hvad de gør, som Pelosi sagde. Og demokratiske guvernører og borgmestre sørgede for, at voldsmænd ikke blev straffet.

Jeg gider næsten ikke skrive, at de voldelige Trump-tilhængeres indtrængen i Kongressen forleden var forkastelig. Det er en selvfølgelighed, og ingen vil forsvare det. Men det var ikke sådanne voldshandlinger, Trump opfordrede til. Og de mange millioner fredelige Trump-tilhængeres vrede er forståelig. Der var jo vitterligt mange tilfælde af ulovligheder i forbindelse med det sidste præsidentvalg, og disse ting er ikke blevet ordentligt undersøgt, men blot afvist. 

Det nytter ikke at påstå det modsatte. DRs mand i USA ”vidste” allerede, før stemmerne var talt op, at der ikke var sket den mindste uregelmæssighed. Meget dygtig mand! Hvis danske medier var seriøse og havde ordentlige journalister, ville de undersøge disse ting i stedet for at afvise dem. De har i samfulde fire år kun været interesseret i at tegne et vrængbillede af den folkevalgte Trump og hans vælgere.

Det er en amerikansk tragedie, at det fredelige folkelige oprør mod en arrogant herskende klasse, som Trump stod i spidsen for, og som opnåede så store resultater på vigtige områder, blev kvalt af de gamle sumpdyr med den korrupte Biden i spidsen. ​​​​​​​

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810