02.10.2020

Fra galehuset i Bruxelles:

Forfatter: Af: Bent Jensen, historiker, dr. phil. og professor emeritus

EUs anti-racisme raseri

Kilde: https://snaphanen.dk

EU’s kommissærer for “lighed, værdier og gennemsigtighed”

Jeg så for nogle dage siden en video, hvor EU-Kommissionens tyske chef Ursula von der Leyen holdt en tale for et næsten tomt EU-Parlament den 16. juni i år. Jeg lyttede vantro til hendes budskab, fremsat på engelsk og med store armbevægelser. Jeg forstod på hendes kropssprog og patetiske floskler, at ”racisme” er et overordentligt påtrængende problem i EU-landene. Det var ”på tide at bygge en SAND ANTI-RACISTISK Union.”

Det, der i den grad havde bevæget EU-Kommissionens letbevægelige forkvinde og andre ledende kvindelige bureaukrater i Bruxelles, var optøjerne i USA i anledning af George Floyds død under en arrestation. Ifølge Vicepræsident for ”Værdier og Gennemsigtighed” i EU, Vera Jourova, er ”regnskabets time” kommet, for gadeprotestanternes klare budskab var ”forandring skal ske nu! Det vil ikke blive nemt, men det skal ske.” Og Kommissær for Lighed Helena Dalli sang med: ”Vi må alle stræbe efter, at vore samfund bliver anti-racistiske” – den europæiske racisme er nemlig også ”strukturel.”

 

Von der Leyen har iværksat en Anti-Racistisk Femårs Aktionsplan og opfordret medlemsstaterne til at maksimere anvendelsen af alle brugbare instrumenter. Aktører på alle niveauer skal i fællesskab bekæmpe racismen i Europa, medlemslandene skal vedtage nationale handlingsplaner imod racisme.

”Koordinator for Anti-Racisme og øget bevidsthed om  strukturel europæisk racisme”

Femårsplanen imod racisme skal koordinere og øge bevidstheden om den strukturelle europæiske racisme. Kommissionen vil ”arbejde med” medierne og civilsamfundet for at bekæmpe forkert omtale af racer og etniske mindretal, i 2021 skal der afholdes et topmøde mod racisme og udsendes en rapport om et Direktiv om Racelighed, og i 2022 vil den følge op med lovgivning.

Kommissionen vil sørge for en ”fuldstændig og korrekt” udførelse af Rammebeslutningen om bekæmpelse af Racisme og Fremmedhad. Der skal udnævnes en ”Koordinator for Anti-Racisme”, som skal skabe kontakt til mennesker fra mindretalsrace- eller etnisk baggrund. Der skal ansættes flere ikke-europæere i Den Europæiske Union, så den bliver mere ”mangfoldig”.

Galehuset i Bruxelles ligner det absurde monstrum, der hed Sovjetunionen

Man tror, at det er løgn! Men denne kaskade af ideologisk nonsens blev altså kastet ud i EU-parlamentet. Galehuset i Bruxelles ligner til forveksling det absurde monstrum, der hed Sovjetunionen – selv ordvalget. I Kreml forsøgte man også at tilsløre virkeligheden ved at udstede femårsplaner for dette og hint, og en hærskare af bureaukrater skulle kontrollere den korrekte udførelse af fantasiplanerne.

Kommunistpartiet ville også øge befolkningens bevidsthed, og de sovjetiske medier blev naturligvis bearbejdet af ideologer, så de skrev ”korrekt” om tingene – dvs. fyldte befolkningen med nonsens og løgne. Vi ved, hvordan det endte.

Kommissærerne i Bruxelles har skabt enorme problemer i de vesteuropæiske EU-stater ved at tilskynde import af millioner og atter millioner af ikke-europæere fra lande, der står for det modsatte af det, EU kalder ”europæiske værdier”. Importen af muslimer har naturligvis medført en voldsom vækst i jødehadet i Europa – hvad ellers havde man forventet? Det har betydet, at jødiske institutioner i de vesteuropæiske EU-stater må beskyttes af politi og militær mod muslimske terrorister. Europæere må leve under trusler om mord, fordi de har udtalt sig om islam eller tegnet dens hellige mand. Terror, voldtægt og mord er blevet en del af europæernes hverdag. Den økonomiske belastning er voldsom – alene Danmark bruger 90 milliarder kr. om året på ”integration” af mennesker, der ikke har ønske om at blive integreret. Og hendes kommissær for Indre Sikkerhed, svenskeren Ylva Johansson, erklærer sig stolt over at have bidraget til Sveriges igangværende ødelæggelse og vil have endnu flere indvandrere til Europa.

På den baggrund er Overbureaukraten i Bruxelles skamløs nok til at beskylde europæerne for at være racister. Og hun undser sig ikke for åbent at sige, at vi skal skamme os, og at hun skal komme efter os og bearbejde os og indoktrinere os, så vi ikke længere vil kalde en spade for en spade. Et venstreorienteret engelsk dagblad, der minder meget om Politiken, vil oven i købet have en særlig målrettet indsats for at bekæmpe kritik af islam. Den naive avis har tilsyneladende ikke forstået, at det jo lige netop er det, hele von der Leyen & Co´s storstilede femårsplan går ud på.

Se også EU vil tvinge briterne til at føje sig, åbner retslige skridt

Forudbestil Lars Hedegaards nye bog her! Sådan døde Danmark

 

Kilde: https://snaphanen.dk

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810