29.08.2020

NÅR MAN IKKE VIL HØRE…

Forfatter:

Boganmeldelse ved Lone Nørgaard

Fredag den 6. december 2019 blev Ole Hasselbalch bisat fra Asminderød Kirke. Han vil ikke bare blive husket for en strålende akademisk karriere, men i langt højere grad som frontfigur igennem 35 år i kampen for at bevare Danmark og det danske folk.  

Som medstifter af Den Danske Forening i 1987 så Ole Hasselbalch som en af de allerførste, hvad der var ved at ske som følge af udlændingeloven af 1983. Loven lagde Danmark åben for enhver, hvor den danske stat ikke kunne sandsynliggøre, at asylsøgerens krav om flygtningestatus var åbenlyst uberettiget.

I 1986 fik Ole Hasselbalch optaget en kommentar i Berlingske Tidende med titlen ”Støt Søren Krarup af rationelle grunde” i anledning af Søren Krarups annonce i Jyllands-Posten med overskriften ”Nej, ikke en krone” [til Dansk Flygtningehjælp].  Den kronik er trykt i en ny hyldestantologi om OH - den signatur, som han benyttede i mails og breve. Kronikken skulle blive startskuddet på en kanonade af brillante, velargumenterende indlæg i udlændingedebatten samt en række bøger.

Læs hele anmeldelsen her >>>

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810