27.08.2020

Glæden ved at blive pisset på

Forfatter:
”Vores” politikere holder os tykt for nar i et omfang som kun de færreste kender til, og som de fleste end ikke i deres vildeste fantasi kan forestille sig.

Flygtningekonventionens ordlyd er klokkeklar: Flygtninge har krav på midlertidigt ophold og beskyttelse indtil forholdene i deres hjemland tillader at de kan rejse hjem igen.

Knap 70.000 ”flygtninge” her i Danmark opfylder ikke længere flygtningekonventionens betingelser for midlertidigt ophold og beskyttelse, og skal derfor rejse hjem igen, men det vil de ikke. Langt størstedelen af disse - cirka 50.000 - er syriske flygtninge.

I stedet for at tvinge dem hjem, som de retteligen burde, så tilbydes de i stedet enorme pengesummer for at rejse hjem igen, men på trods af det generøse tilbud, så er der kun ganske få der benytter sig af dette tilbud. Trods den enorme pengesum så er det trods alt mere lukrativt at blive her i Danmark.

Repatrieringsydelse hedder det som ”flygtninge” tilbydes for at rejse hjem igen.

Repatrieringsydelsen udgør 139.274 kr. pr. person, der er fyldt 18 år, og op til 42.476 kr. pr. person, der ikke er fyldt 18 år.

En familie med 2 voksne (forældre) og 4 børn, hvoraf 2 af børnene er over 18 år får således 642.048 kroner for at rejse hjem, men her stopper pengestrømmen ikke.

Udover de 642.048 kroner kan de hjemrejsende få op til 30.600 kr. pr. person til transport af personlige ejendele og til køb af nyt personligt bohave.

Ved en maksimal udbetaling har familien således fået 825.648 kroner for at rejse hjem. Herudover kan familien få følgende sociale ydelser betalt af de danske skatteborgere.

* Udgifter på højst 16.124 kr. til transport af udstyr, der er nødvendigt for dit eller din families erhverv i hjemlandet eller tidligere opholdsland.

* Udgifter på højst 16.124 kr. til køb af erhvervsudstyr, der vil være egnet til at fremme dine beskæftigelsesmuligheder og genopbygningen af hjemlandet eller det tidligere opholdsland,

* Udgifter på højst 20.824 kr. til transport af udstyret.

* Udgifter til skolegang i hjemlandet på 520 kr. om måneden pr. barn, der på tidspunktet for repatriering er fyldt 5 år, i op til 4 år,

* Udgifter til din sygeforsikring i hjemlandet eller det tidligere opholdsland, hvis der ikke på anden måde er etableret en sådan forsikring. Der gives op til 7.803 kr. pr. år i op til 4 år til personer, der er fyldt 18 år.

* Udgifter for behandling i tilfælde, hvor det ikke er muligt, eller det er meget vanskeligt, at tegne sygeforsikring i hjemlandet. Der gives 7.803 kr. pr. år i op til 4 år til personer, der er fyldt 18 år.

* Udgifter til medbragt lægeordineret medicin til højst 1 års forbrug.

* Udgifter til medbragte nødvendige personlige hjælpemidler (fx stomiposer, kørestol eller rollator), dog højst i alt 6.805 kr., samt hjælp til nødvendige vaccinationer i Danmark.

* Udgifter for anskaffelse af nationalitetspas, identitetspapirer mv. på op til 10.200 kr. pr. person.

Der er fortrydelsesret på denne formidable hjemsendelsesordning. Hvis de hjemvendte fortryder kan de frit vende tilbage til Danmark.

Det er i den forbindelse være at bemærke, at der nu er tale om mennesker der ikke har den mindste smule legale krav på hverken asyl eller ophold i Danmark, og at det er mennesker der selv har bevist at de så udmærket kan opholde sig i deres oprindelige hjemland.

Der er adskillige eksempler på at familier, der har modtaget langt over ½ million kroner i repatrieringsydelse, er vendt tilbage til Danmark uden at blive mødt med det mindste krav om tilbagebetaling af de ufatteligt mange penge de har fået for at rejse hjem.

Citat: ”Flygtninge, der har fortrudt deres hjemrejse, betaler sjældent den økonomiske hjælp fra kommunerne tilbage. Ud af de 24 kommuner, der har svaret, er det kun fem, der har krævet tilbagebetaling, selv om opholdene i hjemlandet i flere tilfælde var helt ned til en måned.”

Kilde 1: https://www.bt.dk/politik/flygtninge-faar-penge-for-at-rejse-men...-kommuner-taber-millioner-paa-mislykkede-

Kilde 2: https://stiften.dk/aarhus/13-fortroed-hjemrejse-og-vendte-tilbage-til-Aarhus/artikel/448761

De ”flygtninge” der nægter at rejse hjem er en bekostelig affære for de danske skatteydere. Målt i juni 2018, så var kun 9.000 i beskæftigelse ud af de 60.000 flygtninge der på daværende tidspunkt var blevet tildelt midlertidigt ophold. De øvrige 51.000 var på varige overførselsindkomster.

Det er især ikke-vestlige indvandrerkvinder som det ligger uendeligt tungt med at få ud i job. Gennemsnitligt er 86 procent af dem på varige overførselsindkomster.

De højtuddannede og jobparate syrere er ubetinget den gruppe der ligger lavest af alle i beskæftigelsesstatistikkerne. Ifølge Danmarks statistik er 72 procent af de syriske mænd og 86 procent af de syriske kvinder på varig offentlig forsørgelse.

Somaliere kommer ind på en andenplads over indvandrere med den højeste andel på varig offentlig forsørgelse. (Mænd 61 procent. Kvinder 76 procent.) Libanesere (statsløse palæstinensere) kommer ind på en tredjeplads. (Mænd 59 procent. Kvinder 73 procent.)

Kilde: Danmarks Statistiks publikation ”Indvandrere i Danmark 2018” side 99-100.
https://www.dst.dk/Site/Dst/Udgivelser/GetPubFile.aspx?id=29445&sid=indv2018

Never mind. Et flertal af den danske befolkning har det åbenbart fint med at blive pisset på. De har netop stemt for endnu mere af det samme. Forstå det hvem som kan.
.
http://uim.dk/arbejdsomrader/Integration/repatriering/hvilken-stotte-kan-man-fa
​​​​​​​

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810