24.08.2020

Eva Selsing:

Forfatter: HV

Jeg vil vide, hvem der misbruger deres magt til at jage islamkritikere

Berlingske bringer i dag et indlæg af filosofen Eva Selsing, hvori hun beretter om myndighedernes forfølgelse af blokkeren Steen Raaschou, som en tidlig morgen sidste år blev banket op af 5 betjente og ført til afhøring iført håndjern. Hans forbrydelse: "Steen havde skrevet et indlæg på sin islamkritiske blog »Snaphanen.dk« om henrettelsen af Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersen, begået af en gruppe muslimske mænd. Den såkaldte Marokkosag, som chokerede os alle. I indlægget viste han ikke videoen, men delte et link til den samt et pixeleret screendump.".

Eva Selsing slutter sit indlæg: "En fredelig, dannet, vidende mand på 68 år, som har viet en del af sit voksne liv til at oplyse os andre om multikulturens foruroligende følger - alt det, de etablerede medier og myndigheder fortier. Jeg rystede af raseri før, under og efter.

Der sidder et menneske derinde i systemet, som er ansvarlig for denne forfølgelse.

Som har truffet beslutningen om at chikanere Steen Raaschou, Jaleh Tavakoli og Jeppe Juhl. Som har misbrugt sin magt på det groveste -ikke utænkeligt af politiske årsager. Det har samfundets interesse at vide, hvem den ansvarlige er. Ingen skal misbruge systemet til at retsforfølge fredelige fædrelandskærlige borgere, som blot fortæller sandheden. Ingen.

​​​​​​​

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810