10.06.2020

Ingen har behandlet afrikanere så grusomt, som muslimer har

Forfatter: Harry VinterDet er grotesk, at man kan se muslimer deltage i demonstrationer mod dårlig behandling af sorte, for ingen har behandlet sorte så grusomt, som muslimer har.

Der blev fragtet mange flere sorte slaver til de muslimske lande i Nordafrika og Mellemøsten, end der nogen sinde blev fragtet til Amerika, og muslimer har aldrig taget afstand fra slavehold og kan det heller ikke; for deres forbillede, profeten Muhammed, holdt masser af slaver.

Men hvorfor er der så ingen sorte mindretal i muslimske lande?

Forklaringen er grusom: Alle mandlige sorte slaver blev kastreret ved at få kønsorganerne skåret af. Det døde mange af, men der var nok at tage af. De kvindelige slavers afkom blev nådesløst slået ihjel efter fødslen.

Derfor er der ingen efterkommere, der kan klage over fortiden.

I Amerika blev slaverne behandlet godt (i forhold til i Arabien - og også i forhold til afrikaneres behandling af hinanden), de kunne stifte familie og fik efterkommere, som i dag kan beklage sig over fortiden.

Alligevel har sorte i Amerika det så godt, at afrikanere i massevis gør, hvad de kan, for at komme til Amerika - og Europa. Det er bedre end at være i Afrika, hvor de sorte aldrig har evnet at skabe gode og trygge samfund.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810