06.01.2007

David Trads rammer sømmet.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Cavling-kommitéen svagpissere turde ikke give Flemming Rose sin velfortjente pris!!!

  

Fhv. chefredaktør på Dagbladet Information, hvor han gjorde sig mere end uheldigt bemærket, ved at hævde at kirkeminister Tove Fergo´s informations-chef Henrik Gade Jensen havde sympati for kredse der var beslægtet med nazistiske opfattelser,-hvad der naturligvis ikke havde noget på sig. I dag, er David Trads chefredaktør på gratis-avisen Nyhedsavisen.

 Her har han fået færden af, hvad ytringsfrihed betyder, - den Henrik Gade Jensen har været en fornem advokat for så længe jeg kan huske.

Det er naturligvis glædeligt, når en yngre pressemand kommer dertil.

 Fredag den 5. januar skriver David Trads en ledende artikel under overskriften "Pinligt Cavling-svigt " følgende:

 " Man orker næsten ikke at argumentere for det indlysende- nemlig at Jyllands-Postens kulturredaktør, Flemming Rose, skulle have haft den fornemme Cavling for sit formidable forsvar for ytringsfriheden.

 Ikke siden legendariske Børge Qutze illegalt grundlagde dagbladet Information under den nazistiske besættelse, har et dansk medie og en dansk journalist kæmpet så stærkt for det frie ord -selve demokratiets fundament.

 Som enhver husker, oplevede Danmark den største udenrigspolitiske krise siden Anden Verdenskrig for godt et år siden, da et ubehageligt stort antal muslimer i Europa og Mellemøsten udtrykte et hidtil uset had mod danskerne.

 Krisen var skabt, fordi Jyllands-Posten havde bragt 12 satiriske tegninger af profeten Muhammed - som et led i en diskussion om selvcensur i forhold til islam. Ideen var udtænkt af Flemming Rose - og selv en blind høne kunne jo efterfølgende forvisse sig om relevansen i den diskussion.

 Under de voldsomme uroligheder stod Rose fast på en fornem argumentation for ytringsfriheden. Hans modstandere var desværre ikke kun de mest forbenede imamer og diktatoriske ministre i den arabiske verden, men også typer som Dansk Industri´s dirketør og Politikens chefredaktør. Kræmmere!

 Deprimerende nok kunne Cavling-komitéen ikke tage sig sammen til at tildele Rose dette års pris. I stedet for at give den islam-kritiske Jyllands-Posten den oplagte hæder, valgte man at hylde den isalm-omfavnende Politiken for en yderst tvivlsom dækning af flygtningebørns vilkår i Danmark. 

Det er politisk korrekthed af værste skuffe - og et pinligt lavpunkt for en svag Cavling-komite."

 Godt skrevet David Trads.

 

Kilde: Nyhedsavisen fredag den 5. januar 2007.

 

         David Trads.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810