12.02.2020

Halal - islamisk forbrugsskat

Forfatter: Eva Terndrup

Hvorfor skal kristne, ateister, buddhister og alle andre betale afgift til islam?

Skal vi etniske danskere i vores eget kristne land fravælge halal certificerede produkter? En mia industri vi ikke skal være en del af. Er det ikke den omvendte verden, at vi skal underlægges en fremmed ideologi og dens religiøse forskrifter?

Dansk Folkeparti har fremlagt et forslag om fravalg af halalslagtede produkter i offentlige institutioner. Det er bare ikke godt nok. Heldigvis gør Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen opmærksom på, at det skal helt forbydes. NB lægger sig ikke fladt ned for islam. Alle andre partier, selv LA, kan slet ikke se problemet. De fleste røde partier er da så langt væk fra vinduet, at det er pinligt. Alt lige fra forbrugernes ligegyldighed mht til halalmærkning til man kan bare blive vegetar flyver gennem luften.

Er de fleste folketingsmedlemmer så fakta resistente, at de ikke fatter, hvad det egentlig går ud på? Alle og jeg mener alle halalcertificerede produkter genererer afgifter til bl.a. Muslim World League.

En arabiskstyret organisation der sender pengene videre til shariastyrede lande, interesser som moskeer i Danmark osv. Pengene går også til Islamisk Kultur Center her i Danmark. Altså en undergravelse af dansk kultur og demokrati. Vi ved jo godt, hvad sharialov står for. Det skal vi da ikke støtte? Det burde da være således, at de fremmede, som kun udgør et mindretal, skal indordne sig under vores forhold, og ud fra det kan tilvælge deres egne religiøse produkter. Vi skal ikke støtte stening af kvinder, barnebrude, drab på homoseksuelle osv.

Listen af regler for muslimer er uendelig og skal ikke være en del af vores hverdag. Med accept af halalafgifter graver vi vores egen grav. Islam kommer snigende ind af bagdøren på den måde. Indtil videre bestemmer EU åbenbart, at danskerne ikke kan kræve, at alle halacertificerede varer bliver mærket, også importerede produkter. Det er da dybt grundlovsstridigt, at vi bliver tvunget til at støtte en fremmed og for os helt uacceptabel ideologi/religion. Vi kan ikke fravælge halal, da vi ikke ved, hvilke produkter/producenter, det drejer sig om.

Kom nu ind i kampen!                                                                                                           

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810