06.01.2020

Skal vi være så tolerante, at vi tolererer vores egen undergang?

Forfatter: ALK

Poul Schlütter (C) har udtalt: "Men vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan.

 

Skal vi være så tolerante, at vi tolererer vores egen undergang?

Opblæst nar er et godt ord om disse såkaldte humanister, men tosse er en bedre betegnelse om disse venstresnoede og radikale halvhjerner. Disse intellektuelle tosser er nemlig en del af den herskende elite og deres ideologi. Dvs. en ideologi der har sat rammerne for, hvordan den politiske virkelighed skal forstås. Det multikulturelle samfund er af det gode, og andre forestillinger er forkerte. Eller sagt på en mere direkte måde: Kultureliten forsøger systematisk at få kontrol over bevidstheden om den multikulturelle udvikling ved at gøre disse tanker politisk korrekte.
Tossen er derfor en del af den elite, som forherliger multisamfundet og den idealistiske humanisme, og som på den baggrund kaster smuds på danskernes eget syn på deres kultur. Derfor må de forskrækkede danskere vænne sig til det der skete i 2015 ” når sådanne hjemløse grupper” tropper op. Vi kan ikke undgå dem”. Og når EU forbeholdene er væk, kan vi heller ikke undgå alle de bådflygtninge, der skal fordeles rundt i de forskellige EU lande. Og når det sker, træder der en en ny tosse frem og siger: ”Vi kan ikke undgå dem”.
Som Lars Løkke (V) udtalte i sin nytårstale 2019: "Men vi kan ikke rulle tiden tilbage. Vi står, hvor vi står. Vi må tage den herfra. Finde sammen – og finde ud af det sammen. Både gamle og nye danskere.”
Og hans tidligere kollega Poul Schlütter (C) har udtalt: "Men vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan. Det er nødvendigt, at EU får bevogtet den ydre grænse." BT,17.03.2019).
Kan man overhovedet have tillid til sådanne mennesker, der i den grad har undermineret et homogent og velfungerende land? Jeg tvivler stærkt.

Det store spørgsmål er selvfølgelig: Hvem er disse mennesker- Lektor Besserwissen og Generalsekretær Uberklug, stud.dit eller cand.dat -  der sidder rundt omkring og kommer med gode råd, og skal gøre sig til dommer over os andre. Hvem er disse intellektuelle humanister, der elsker menneskeheden som deres egen mor. Hvem er disse tosser, der bruger ders titler til at afvikle dansk kultur og indføre multikulturen.

Svaret er, at de er en del af den store brogede flok af professorer, lektorer, sociologer, generalsekretærer fra diverse dubiøse organisationer og andre studentikose storbytosser  fra den pludrende klasse, af radikal og venstreorienteret observans, der har deres karriere at tænke på. Sværere er det ikke. Mennesker der derfor har indset, at det nok er klogets og mest sikkert at flyde med strømmen og ikke komme i modvind ved at tænke forkert. 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810