26.07.2019

Det syge og sunde Amerika

Forfatter: Bent JensenIgennem tre år har Det demokratiske Parti og dets hær af journalister, kommentatorer, eksperter og skuespillere og -spillerinder tæppebombet den amerikanske offentlighed med fantastiske løgnehistorier om, at USA's folkevalgte præsident i virkeligheden var Kremls agent. Donald Trump var angiveligt blevet hvervet for mange år siden, og i 2016 forrådte han sit land ved at indgå en sammensværgelse med Putin, som skulle sørge for at få ham indsat i Det Hvide Hus ved at manipulere (”hakke”) præsidentvalget.

Som ”bevis” blev et såkaldt ”Russisk Dossier” fabrikeret og offentliggjort.

Det var så ubehjælpsom og fuld af tåbeligheder og usandheder, at ingen ved sine fulde fem kunne fæste lid til det. Men for demokraterne og deres medier samt Hollywood var det gefundenes Fressen. Mere alvorligt: Det blev af FBI lagt til grund for at iværksætte en hemmelig undersøgelse af flere Trump-medarbejdere, herunder aflytning og udspionering, og i virkeligheden også af Trump selv. I 2017 blev en særlig undersøgelseskomité med vidtgående beføjelser og et ubegrænset budget under tidligere FBI-chef Robert Mueller nedsat.

Komiteens rapport blev offentliggjort for nogle måneder siden med en konklusion om, at man ikke havde kunnet finde beviser for nogen sammensværgelse (”collusion”). Alligevel tilføjede rapporten, at den ikke helt kunne frikende (”exonerate”) Trump for at have villet modvirke sagens opklaring, fordi komiteen ikke kunne fastslå, at han IKKE havde gjort det!

Dette meningsløse volapyk undrede mange. Hvis en undersøgelse ikke kan dokumentere en begået forbrydelse, er der ikke noget at komme efter.

Punktum. Det er et grundlæggende retsprincip, som fastslår, at en person er uskyldig, indtil andet måtte være bevist.

FRA FARCE TIL TRAGEDIE

I går havde demokraterne tvunget en modvillig Mueller til at besvare spørgsmål i Kongressen. De havde håbet på at kunne slå politisk plat af den TV-transmitterede høring. Det blev en fuldkommen fuser og for Muellers reputation en tragedie. Mueller, afslørede sig under dagens høring i Kongressen som en så hjælpeløs person, at man næsten fik ondt af ham. En række dygtige og velforberedte republikanere klædte ham af til skindet.

Det var kejseren uden klæder om igen. Mueller var end ikke i stand til at svare på de mest banale spørgsmål, og han havde endda en assistent ved sin side til at hjælpe sig. Han anede ikke, hvad der stod eller ikke stod i den rapport, der bærer hans navn. Mueller forklarede således, at han ikke var bekendt med det firma, der mod betaling fra Hillary Clintons parti fabrikerede det "dossier" med russisk desinformation, som var selve grundlaget for hele den næsten toårige undersøgelse, Mueller stod i spidsen for!

Det står nu klart efter Muellers demente optræden i Kongressen, at det ikke kan være ham, der har ledet undersøgelsen. Spørgsmålet er, hvornår hans mentale svækkelse satte ind. Var han helt fra starten af undersøgelsen alvorligt svækket og altså kun en marionetfigur?

Demokraterne med den ligblege Jerrold Nadler og den altid svedige Adam Schiff blev også grundigt afsløret for åben skærm. Deres gentagne løgne om, at de var i besiddelse af bevismateriale om Trumps alvorlige forbrydelser og forræderi var, ja altså gemene løgne.

Øverst på formularen

USAs HERSKENDE KLASSE

Den egentlig ansvarlige for denne farce, der i går blev afsløret som en personlig tragedie, er imidlertid Nancy Pelosi, formand for Repræsentanternes Hus. Hun er en af USAs mest magtfulde politikere. Hun er også en af de mest destruktive og løgnagtige, og det siger ikke så lidt.

Hun er en af de hovedansvarlige for, at USAs politiske liv nu i tre år har været domineret af løgnagtige påstande om, at præsident Trump har sammensvoret sig med Putin for at fremme Ruslands interesser og forråde USA.

I virkeligheden er det Det demokratiske Parti, der har forrådt USA ved at købe russisk desinformation for at ødelægge en politisk modstander, Trump.

Det har vi i Danmark stort set intet hørt om

Pelosi fortsætter frejdigt med at forkynde, at hun tror, at Trump er i lommen på Putin. Hun er dog ikke i stand til at fremlægge noget som helst bevis for sin uhyrlige påstand. Og som den fremragende og ærlige kommentator Tucker Carlson fra Fox News konstaterer: At lyve systematisk og føre befolkningen bag lyset i årevis får ingen konsekvenser for Pelosi & Co., herunder efterretningschefer, ledende journalister og højtbetalte "eksperter”. Almindelige mennesker bliver derimod sendt i fængsel for bagateller.

DET SUNDE AMERIKA

Det opmuntrende i dette galehus er de selvstændigt tænkende journalister og eksperter samt en række begavede republikanske kongresmedlemmer. De har alle holdt hovedet koldt og utrætteligt fået materiale fra Justitsministeriet og FBI frigivet trods disse institutioners indædte modstand og forhalingsmanøvrer.

Takket være dem er fusentasterne i Det demokratiske Parti og deres magtfulde medier nu blevet grundigt afklædt.

Hvis deres ukritiske efterplaprere i Danmark i det hele taget er i stand til at skamme sig, må de nu have brandrøde øren

Læs også  her  

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810