26.04.2019

Islam har mange skytsengle - en del findes iblandt os selv

Forfatter: Steffen Wernberg-Møller

Danmarks farligste islamist lige nu er statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Islams bedste ven i Danmark lige nu, er statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Faktisk, så er han pt. den farligste islamist.

Det lyder underligt, at man kan være islamist, uden at man er muslim. Men det kan man godt, hvis man i sit politiske arbejde, arbejder for islam.

Og hvornår gør man så det :

Man arbejder pro islam, og baner vejen for islam - også politisk islam - hvis man som dansk politiker ; på ingen måde står i vejen for islam.

For eksemel :

Er man "laissez faire", og lader stå til, og på den måde giver frit løb eksempelvis til Hizb ut Tahrir's fredagsbøn, der også er en politisk islamisk salafistisk magtdemonstration a la IS, lige foran Christiansborg, så arbejder man for politisk islam. Det gør man også, hvis man som dansk politiker ikke stiller sig hindrende i vejen, men tværtimod går "all in" sammen med EU, Merkel, Mogherini og Macron, hvis mål det er at globalisere Danmark med Mellemøsten og Afrika. Så er det islams ærinde man løber. Sker det uden forbehold, så åbner man dørene for islam i sin helhed, dvs incl. den politiske ideologiske del. Og så er man de facto islamist.

Dem er der mange af i Danmark. Ikke muslimske islamister.

De findes i særlig stor koncentration på Socialforvaltningerne, i Folkeskoler og på Universiteter, i journaliststanden, i kultureliten og som sagt på Christiansborg.

Deres samfundsundergravende islamistiske arbejde sker eksempelvis ved ;

at ignorere den sociale opfølgning (obligatorisk hver 3. måned) på Mohammad, som man udmærket godt ved, er taget til Syrien, eller ved at udvælge undervisningsmaterialet ud fra politiske kriterier og hjernevaske børnene i rød korrekt globalistisk klimaangst retning, eller ved at nedsætte komiteer for uredelig forskning, og derefter fyre folk som Helmuth Nyborg der afslører forbudt ukorrekt viden om race, IQ og kønsforskelle, eller ved at journalisterne ved mainstreammedierne mørklægger og fordrejer informationerne over i en multikulturel rød pro islamisk retning, eller ved at politikerne i Folketinget tildeler statsborgerskaber til muslimer i massevis, også dem der er langskæggede eller bærer hijab og er håndtrykssky - ja, selv dem PET på det kraftigste advarer imod som værende farlige samfundsfjender, og så ellers iøvrigt ignorerer grundlovens retningslinjer om, at intet må læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden. Når det er sådan, man som politiker eller anden myndighedsperson arbejder, så er man ikke ven af Danmark. Så er man fjende af Danmark. Så er man ven af islam. Også den sorteste del af islam. Og så er man islamist i praksis.

Også blandt præster og biskopper er der mange islamister. Nogen præster inviterer islam indenfor i Kirken forklædt som en teatertrup jf. Svalegangen i Århus Domkirke "Befri Gudstjenesten" (fra Kristendommen), mens andre prøver at relativere Gud Herren den treenige Gud til at være den samme som Allah. Biskopperne ser som regel passivt til når præsterne forråder kirken og evangeliet, men deltager ofte gerne aktivt, når det gælder om at indvie en ny moske, som eksempelvis den i Roskilde der med minareter og hele svineriet, ligger klods op af Roskilde Domkirke. Ved denne lejlighed var det Biskop Peter Fischer-Møller der deltog.

Næsten alle de danske konger og dronninger ligger begravet i Roskilde Domkirke. De har nu udsigt til, sandsynligvis indenfor få år, at få forstyrret gravfreden med bønnekald, der på arabisk udbasunerer, at der kun er en gud, og den gud er Allah. Det grænser til gravskænding. Der findes kun et ord for dette. Forræderi !    

Kirken er Danmarks immunforsvar. Det er nu svækket som følge af mange års fjendtligt arbejde indefra. Sammen med de feminiserede drenge fra folkeskolen, levner det Danmark stadigt færre chancer for at klare sig mod en fjende, der vokser eksponentielt om ørerne på os, både kvantitativt i antal, og kvalitativt i aggression.  

Men islamisterne blandt "vore" politikere på Christiansborg er langt de værste - de farligste. Langt de fleste står ikke i vejen for islam. Ej heller politisk ideologisk islam. De tager ikke ansvar, og lovgiver fra centralt hold, og sætter grænser for islamiseringen af Danmark.

For eksempel. De lukker ikke de mest fjendtlige moskeer. De sikrer ikke mærkning af halalkød i butikkerne, så vi i det mindste kan vælge det islamiserede kød fra. De forbyder ikke hijabben på offentlige arbejdspladser som sygehusene, sådan at når man ligger syg og hjælpeløs, kan slippe for politisk islamisk dawah (reklame for politisk islam). De hindrer ikke kassetænkende politisk korrekte kommunalpolitikere i, at bygge den ene moske efter den anden. 

På den måde er der mange ikke muslimske islamister iblandt os, også i Danmarks maskinrum, og desværre går Lars Løkke Rasmussen forrest i bestræbelserne på, ikke at stå i vejen for islam. Heller ikke politisk islam.

Det er derfor, at jeg tillader mig, at kalde "vores" statsminister, for Danmarks farligste islamist.

Endnu en ting, der er værd at bide mærke i er, at en god muslim, som er en rettroende pligtopfyldende muslim, som igen er en muslimsk islamist, han gør det han skal, og det som han er opdraget til. En klapperslange gør det en klapperslange gør.

Det gør en ikke muslimsk islamist ikke. Vedkommende gør ikke det han skal, men det modsatte. Vedkommendes indsats er frivilligt islamistisk arbejde, selvom han/hun ikke er muslim. De tilvælger at være klapperslanger, og hugge mod sine egne. Det er da endnu værre.

Alle islamister er nogle grimrianer, men de ikke muslimske islamister er dog de grimmeste og mest afskyelige.   

Steffen Wernberg-Møller          

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810