24.03.2019

Forvirring i begreberne

Forfatter: Harry Vinter

Hvem er højreradikale og hvem er venstreradikale?

 

Forleden hørte jeg på Slotspladsen talere fra Hizb ut-Tahrir udslynge forbandelser mod Vesten, demokratiet, medierne og de højreradikale. Det sidstnævnte lyder som en vittighed.

 

Højreorientering har fra første færd (det første franske parlament) været forbundet med de besiddende, de rige og med dem, som vil bevare det bestående. De er oftest religiøse.

Venstreorientering er derimod forbundet med de besiddelsesløse og med dem, som vil revolutionere det bestående. De forkaster gammel overtro og er ofte ateister.

 

Ingen bevægelse i denne verden er mere bevarende af det bestående end islam. Lande og folk, som bliver påtvunget islam, holder op med at udvikle sig. For idealet er at bevare alt, som det var på profeten Muhammeds tid i 600-tallets Arabien. Enhver, der vover at sætte spørgsmål ved visdommen i denne ekstreme konservatisme, kandiderer til at blive et hoved kortere. Islam er med andre ord ekstremt højreradikal.

 

Undertegnede og de fleste af dem, jeg stod sammen med på Slotspladsen, hører til de besiddelsesfattige og de fleste af os afviser gammel overtro og er lidet religiøse. Vi afviser opdeling af mennesker i rettroende og vantro eller andre former for etiketter, og vi er tilhængere af videnskab og udvikling. Vi vender os mod de ekstremt højreradikale, som vil sætte samfundsudviklingen i stå. Vi er med andre ord venstreradikale.

 

Det pudsige er, at der findes nogle mennesker i bl.a. Enhedslisten, som opfatter sig selv som venstreorienterede, skønt de "bekæmper" (altid krigsretorik) os venstreradikale, der anser religion for opium for folket (Marx). De "bekæmper" noget, de kalder "islamofobi", som angiveligt skulle være en alvorlig lidelse, der karakteriseres ved afsky for kønsdiskrimination, tvangsægteskaber, æresdrab, hængning af bøsser og halshugning af vantro.

 

Som gammel marxist kan jeg fastslå, at disse mennesker i enhedslisten eller AFA (Alt For Allah) og tilsvarende foretagender hverken er venstreorienterede eller højreorienterede. De er desorienterede.

 

På baggrund af de gængse definitioner af højre og venstre vil jeg fastslå, at:

Højreradikale, - det er islamister og deres medløbere, der kæmper for diskrimination og fastfrysning af al udvikling på 600-tals niveau.

Venstreradikale, - det er dem, der ønsker større lighed mellem mennesker, og som går ind for videnskab og udvikling.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810