27.04.2019Forfatter: Red. 

Her er forslaget, der kan samle alle Danmarks nationaltsindede. Lige meget, hvor du er placeret på den nationale fløj, så må dette forslag være interessant for dig. Konkret går forslaget ud på at modernisere straffelovens kapitel 12, så det bliver landsforræderi at hjælpe fremmede etniske folkegrupper til varigt ophold i Danmark.

Ordet ”landsforræder” er indtil nu blevet brugt som et kraftudtryk på linje med ordet ”racist”. Men det skal der laves om på nu. Læs hvad en ledende frihedskæmper fra Besættelsen, Jens Toldstrup, sagde i 1991 (uddrag af forsiden på DANSKEREN april 1991):

”Ordene landsforræder og landsforrræderi har en fæl klang. De bør anvendes med forsigtighed og omtanke. Men hvor længe kan man komme uden om dem?…….
Allerede den 2. Verdenskrig og den tyske besættelse af Danmark 1940-45 bragte forvirring i de tilvante begreber. En del danskere optrådte i forhold til besættelsesmagten på en måde, der svarede til det gamle begreb om landsforræderi. Men billedet sløredes ved, at hovedparten af landets ledere, politikerne, optrådte i en dobbeltrolle, hvor de på samme tid, som de hævdede at varetage nationens interesser, samarbejdede med besættelsesmagten på en måde, der fik dem til både at bekæmpe den danske modstandsbevægelse og at opmuntre til en del af de handlinger, de efter krigen stemplede som landsforræderi…..
Nutidens indvandringspolitik bidrager i virkeligheden til, ikke i en enkelt kortvarig handling, men gennem et langvarigt begivenhedsforløb, at bringe Danmark, eller til en begyndelse dele af det, i fremmedes vold. Resultatet søges besmykket med fintklingende fremmedord som »multietnisk« eller »multikulturelt« samfund, men de kan dog ikke skjule virkeligheden, der er
den, at Danmark gradvis udleveres til fremmede folkeslag… Virkeligheden i dette svarer til, hvad der tidligere under andre forhold betragtedes og betegnedes som landsforræderi…”

I 1980 var der ca. 150.000 indvandrere og efterkommere.
I 1996 var der ca. 300.000 indvandrere og efterkommere.
I 2013 var der ca. 600.000 indvandrere og efterkommere.
Fordoblingstiden for denne eksponentielle udvikling er altså bare 16-17 år! Hvis vi fortsætter som hidtil, så kan vi lave følgende enkle fremskrivning:
I 2030 er der ca. 1.200.000 indvandrere og efterkommere.
I 2047 er der ca. 2.400.000 indvandrere og efterkommere.
Det er en demografisk katastrofe! Det skal stoppes, og første skridt er at tage et retsopgør med de (u)ansvarlige. Gå ind på www.borgerforslag.dk og støt forslag FT-02423 med følgende titel: ”Straffelovens Kapitel 12 moderniseres så det bliver landsforræderi at hjælpe fremmede etniske folkegrupper til varigt ophold i Danmark

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810