09.10.2006

Aldrig undtagelse!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Ballade i ghettoen? Nej, vi kan ikke rykke ud ag moralske grunde!!

 

  

I forbindelse med sagen om den muslimske politikonstabel Alexander Omar Basha, i London, som ikke ønskede at deltage i bevogtningen af den israelske ambassade, af "moralske grunde" skriver The Guardian følgende:

 "Politikonstabel Alexander Omar Basha, muslim, er blevet fritaget for at bevogte den israelske ambassade, efter han af moralske grunde modsatte sig opgaven med henvisninger til bombningerne af Libanon.

 Basha, hvis kone er libaneser, er medlem af den politistyrke, der skal bevogte ambassader og repræsentationer i London. Ingen regler uden undtagelse, og Bashas bør være en undtagelse. Men det skal kun ske sjældent.

 En politimands pligt er klar: De sværger på at passe deres job objektiv. Politifolk skal beskytte alle uanset deres egne fordomme og sympatier.

Hvis politiske, moralske eller religiøse bliver acceptable undskyldninger, kan medlemmerne af politistyrken finde anledninger til at sige nej til to tredjedele af de opgaver, de bliver sat til.

 Den britiske regering forventer, at dens ambassader og repræsentationer i udlandet får en objektiv beskyttelse af de lokale politi - og militære styrker. De lande må kunne forvente den samme behandling her."

 

  

Kilde: dato mandag den 9. oktober 2006.

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810