30.06.2004

Folkeopløsende navnelov

Forfatter: Peter Neerup Buhl

Ny navnelov skal bedøve danskerne i historieløshed

Det skal gøres nemmere at skifte navn. Helt frit skal man kunne vælge nyt efternavn, hvis det i forvejen bæres af over 1.000 personer. Hvem dette skal være til fordel for, er kun alt for åbenlyst. Magthaverne har opgivet at forbyde danskerne at foretrække deres egne, så nu vil de umuliggøre det ved at introducere historieløsheden par excellence. Det skal blive umuligt at skelne hr. Hussein, hr. Atta og hr. bin Laden fra hr. Hansen, hr. Andersen og hr. Larsen. Det betydningsindhold, familienavne hidtil har rummet, slettes med et pennestrøg, og hr. Hansen vil nu kunne komme fra Libyen, Øvre Volta og det indre Mongoliet. Alverden må ikke kunne skelnes fra kernedanskerne.

Infamien får sin prik over i’et ved, at dette jo ikke engang betyder, at alverden skal behandles forskelsløst fra danskerne. I realiteten skal fremmede stadig behandles bedre, som det fx ses af det nye forslag om positiv særbehandling af fremmede butiksdrivende, som bl.a. plages af "problemer" såsom sort arbejde (!). De stakler. Men dette tiltag er jo blot det seneste blandt mange.

De fremmede skal både have lov til at være os og behandles bedre end os. Det menige danske folk er den store taber ved at miste muligheden for at skelne mellem landsmænd og alverden og at foretrække de første. Diskrimination er jo et naturligt, universelt fænomen og forudsætningen for at kunne eksistere som folk.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810