01.10.2006

Jeg hader og foragter muslimer

Forfatter: Merethe Egeberg Holm

Opsang fra en skrap moster med erfaring fra et muslimsk land

Jeg er en skrap moster, der ikke under nogen omstændigheder vil finde mig i muslimernes evige forsøg på at "overtage" ved at kræve deres regler overholdt hele tiden. Hvorfor har der aldrig været stillet sådanne krav fra jøder, katolikker, budister, Jehovas vidner, Pinsemissionen etc.? Og hvorfor er ethvert forsøg på at få muslimske skikke og normer ikke blevet afvist med det samme?

Jeg har boet i et muslimsk land i 1½ år (Indonesien), og jeg kunne ikke komme med mine danske skikke og få dem indført - selvfølgelig. Det var jeg da også helt klar over fra starten.

Hvorfor opstår der ikke en ny frihedskamp som i 40-erne (hr. Sune Dalgaard)? En dag går det helt galt herhjemme. Jeg startede med at skrive om problemerne med muslimer i pressen helt tilbage i begyndelsen af 70-erne og blev selvfølgelig møget ned. Heldigvis er der da sket meget i mellemtiden, men det er jo sket, fordi muslimerne bliver flere og flere, og fordi de opfører sig, som de gør.

Jeg gider ikke splitte dem op i moderate, demokratiske o.s.v., for selv en Nasser Khader brød sig ikke om tegningerne i Jyllands Posten, og hvad indeholder manden i virkeligheden? Måske venter han blot på at få magt, men det får han ikke, så længe han tilhører De radikale, som jeg finder et et parti, der hver dag skader landet.

Værst af alt - hvorfor skal vi danskere tåle, at diverse imamer og selvudråbte skriftkloge muslimer tager afstand fra og rakker danskerne ned, uden at man fra myndighedernes side beder dem om at rejse hjem, hvor de kom fra? Mange af dem har desværre dansk statsborgerskab, men i andre europæiske lande er man begyndt at tage statsborgerskabet fra muslimerne.

Abu Laban, Ahmed Akkari og Kassem burde sendes ud i dag, da de har bedrevet landsskadelig virksomhed. Alle danske kvinder er ludere, men vi danske kvinder betaler til disse folk, hvad de åbenbart ikke har noget imod, selvom de evig og altid råber op om ære. Vi er også vantro.

Jo, men vi er kristne, og så kan vi ikke være vantro.

Jeg kunne blive ved, for jeg hader og foragter muslimer, men jeg generer dem ikke, og jeg skærer ikke halsen over på dem. Jeg er i stand til at bruge argumenter i stedet, fordi jeg er vokset op i den kristne tradition, hvor dialog fremmer forståelsen, men det er ganske umuligt at have en dialog med en muslim - spild af tid.

Med venlig hilsen

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810