26.09.2006

Ubegavet ræsonnement på Politiken!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Politiken kan heller ikke i denne sag skelne mellem årsag og virkning.

  

PET´s års-rapport om sikkerheden i Danmark, fortæller klokkeklart, at truslen om terror på dansk område, har sit udspring i herboende personer fra den islamiske kulturkreds. Det, at Danmark overhovedet er blevet bragt i denne situation, kan man uden tøven tilskrive den del af det politiske system, der ukritisk har plæderet for en multietnisk  udvikling i Danmark. Herunder også store dele af pressen.

 Det er her,  - og kun her ansvaret for den alvorlige udvikling kan og skal placeres. Advarsler med velunderbyggede argumenter har der været rigeligt af, - bl.a. fra Den Danske Forening.

 Det er derfor en bedrøvelig oplevelse, når man nu kan se et såkaldt toneangivende dagblad som Politiken, - der har været førende indenfor multietniserings-propagandaen, forsøger at vende ansvaret over på dem der har advaret imod masseindvandringen. 

Den 23. september bringer Dagbladet Politiken en ledende artikel under overskriften "Ond spiral". Her står der bl.a. 

" - Realiteten er, at VKO-alliancens konfrontatoriske kurs over for etniske minioriteter har været med til at opgejle og radikalisere den yderste højrefløj.

Snarere end at lukke damp ud af de folkelige frustrationer har VK-regeringens inhumane og diskriminerende udlændinge - og flygtningepolitik givet næring til højreekstremismen.

 Indpakket i lidt mere diplomatiske vendinger har PET (i deres årsrap-port red.) den nøjagtige samme pointe:

 "(at) polarisering i samfundet og marginalisering af etniske og religiøse minoriteter potentielt kan medvirke til yderligere at fremme radikaliseringstendenser, som tillige kan udgøre et vækstgrundlag for terrorisme."

Ekstremismen kommer ikke længere til os udefra."

 Der er noget der tyder på, at Dagbladet Politiken, er ved at fornemme alvoren og omkostningerne ved at invitere 210.000 personer fra den islamiske kulturkreds til et nordeuropæisk retssamfund, med nogle helt andre friheds og retbegreber.

 At ædruligheden endnu ikke er trængt ind Politikens redaktionslokaler, er beklageligt. Her er Islam jo blot en religion. Dem der ikke deler denne opfattelse, er simple højre-ekstremister. Den totalitære side af Islam, der vil kontrolere alt i samfundet, tillader man sig at se bort fra. Det er i dette magt-begær, islamisterne giver - sig selv - legimitation til at udøve terror mod de vantro samfund.

 

Kilde: Dagbladet Information weekend 23.-24. september 2006.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810