19.08.2006

Dialog

Forfatter: Gertrud

- et nøgleord i islamisk propaganda

"Dialog"

”Dialog” er et nøgleord i islamisk propaganda, men som fhv. domprovst Poul E. Andersen skrev i en kronik i JP 11. april i år:
Det er ”en misforståelse at tro, at muslimer vil indgå i en dialog på lige vilkår. De kan ikke give, tage og bøje af. Islam kan kun kræve og tage”, for de alene udgør på forhånd retfærdigheden og sandheden i henhold til koranen.
Samme erfaring har lektor Lars Erslev Andersen fra Syddansk Universitetscenter og mange andre gjort, og den store dialogkonference i Bellacentret i marts nävntes som ”et dybt tvivlsomt arrangement” under Udenrigsministeriet og Dansk Institut for Internationale Studier - krydret med arabiske trusler.
- Også EU-politikerne er ivrige efter ”dialog” med deres befolkninger i håb om at overbevise dem om, at EU's fordægte aftaler med araberne vil bringe noget godt med sig. EU-tænkepausen efter det klare NEJ til forfatningsforslaget skulle bruges til ”dialog og debat” – kaldet ”Projekt D”.
- Men nu har folk forstået, at der kun er lidt ”dia”, og meget ”mono”. Ligesom ordet multikultur heller ikke er ”multi”, men kun en overgangsbetegnelse til en fuldbyrdet ”Monokultur”, hvor alt er kæft, trit og retning.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810