12.08.2006

Tid til at tænke!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Den Danske Forening har advaret mod dét, vi i dag er vidner til, i de sidste 20 år.

 

  

Så skete det igen.

Et nyt terror-angeb formegentligt planlagt af Al-Qaida. Det  blev afværget i sidste øjeblik. 21 personer med britisk statsborgerskab og pakistansk baggrund er arresteret rundt om i London`s forstæder og Storbritanniens næststørste by Birmingham.

 Det er det 19,ende terror-anslag verden oplever siden den 11. september 2001. Denne gang var det en storaktion med ikke mindre end 10 fly fyldt med mennesker på vej til amerikanske rejsemål.

Måske Al-Qaida`s annoncerede storaktion The Big One, som man har truet med siden den 11. september.

 For den vestlige verden, er den islamiske terror ved at blive så omfattende, at den på mange måder sætter dagordnen i de vestlige lande.

De vestlige politikere må begynde at tænke over, hvorvidt Vesten overhovedet kan  eller skal rumme et islamisk samfund. I Europa, tæller det over 20.millioner. 

Myndighederne hævder, at de har styr på situationen. Det passer ikke. I Storbritannien er der alene over 2000 terrormistænkte. I andre europæiske lande ligeså.

 Vestens befolkning må spørge sig selv, vil vi leve med denne terror-trussel i dagligdagen?

Hvis ikke, må vi politisk beslutte, at de islamiske samfund i Vesten skal reduceres ned til et minimum.

Det er i kraft af de mange muslimer i Vesten, at en organisation som Al-Qaida har mulighed for at gennemføre deres destruktive planer.

 Forfatteren Hans Magnus Enzensberger har udtrykt det med følgende ord:

 "Islamismen er ikke interesseret i løsninger på den arabiske verdens dilemma; den er ren negation. Det drejer sig om en i streng forstand upolitisk bevægelse, da ingen af dens krav står til forhandling.

Rent ud sagt ønsker den, at flertallet af planetens beboere, der består af vantro eller frafaldne, kapitulerer eller myrdes. Dette brændende ønske er uopfyldeligt. Selvfølgelig er de radikale taberes destruktive energi tilstrækkeligt til at myrde tusindvis, måske titusindvis af sagesløse og eftertrykkeligt beskadige denne civilisation, som den har erklæret krig.

 Et tegn på den virkning, som en halv snes levende bomber kan opnå, er de dagligdags kontrolinstanser, som verden har vænnet sig til. Omkring 1,7 milliarder flypassaggerer må år efter år finde sig i visitationer, der ikke bare er belastende, men også ydmygende."

 Ja, det er tid til eftertænksomhed.

Vil vi bevare det frie samfund i Vesten, - så er det ikke muligt at rumme et stort islamisk samfund i vores midte.

Det er derfra terror-truslen ustandselig dukker op!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810