13.07.2006

Fort Europa - tak.

Det lyder ikke rart - men det er simpelthen nødvendigt!!!

Jeg er daglig læser af fire til fem landsdækkende aviser, her i sommer-ferie perioden, er der en hel del artikler om Islam og Europa.

Der er næsten ikke den vinkel på emnet som ikke bliver berørt, det eneste man aldrig støder på, er artikler der stiller spørgsmålet, hvorfor vi europæere overhovedet lader Islam få fodfæste i Europa. Men det er en kendsgerning, at Europa idag har et muslimsk samfund på over 20-25 millioner.

Det er ikke noget man parlamentarisk har besluttet i de forskellige europæiske lande, det er bare sket over fire årtier, først gæstearbejderne, dernæst flygtninge og senere efterfølgende familiesammenføringer, - plus de mange illegale, som ingen kender antallet på.

Forskellen på omfanget af den islamiske indvandring er stor - med Frankrig som det førende land, - også med destabiliseringen af samfundet!! Problemerne og angsten er nu ved at være så omfattende, at det er ved at være vanskeligt for dagspressen at holde den kontante og barske virkelighed væk fra spalterne.

Søndag den 9. juli bragte Morgenavisen Jyllands-Posten´s Kim Hundevadt et helsides-interview med udenrigsminister Per Stig Møller. Her udtaler udenrigsministeren følgende:

"Den fanatiske islamisme er en totalitær bevægelse, som skal tages dybt alvorligt. Jeg har noteret, at nogen siger, at der kun er tale om et mindretal af ekstremister, som ikke har den samme magt, som nazisterne og kommunisterne havde i sin tid, men det er at tage alt for let på truslen. Kommunismen begyndte også med nogle få knaldhoveder, som sad i Zürich og spillede skak, og nazisterne var en flok skvadderhoveder på ølstuerne i München. Man må aldrig undervurdere en totalitær bevægelse i svøb."

Per Stig Møller ser flere lighedstræk mellem de tre totalitære ideologier Islam, Nazismen og Kommunismen og siger hertil:  "Islamismen vil skabe et ortodokst og rettroende samfund baseret på Koranen - svarende til kommunismens ideologi om et klasseløst samfund og proletariatets diktatur og nazismens ideologi om et arisk samfund baseret på biologien.

De fanatiske islamister er lige så totalitære i deres tankegang. det kan vi se i Afghanistan under Taleban og andre steder, hvor de har fået magten. Så bliver alle tvunget til at leve på samme måde, og bøger, film og musik bandlyses."

Såvidt Danmarks udmærkede udenrigsminister.

Ja, Per Stig Møller har ret i , at man ikke skal undervurdere en totalitær bevægelse i svøb. Med en fortsat stor muslimsk indvandring til Europa, vil antallet af fundamentalistiske islamister stige og stige.

Når det gælder den europæiske befolkning er det modsat, i 2005 talte den europæiske befolkning 459.390.000, i 2050 vil den være nede på 448.980.000.

I den islamiske verden med lande som:

Forenede Arabiske Emirater, Irak, Iran, Jordan, Libanon, Oman, Saudi -arabien, Syrien,Tyrkiet, Ægypten, Pakistan, Sudan, Afghanistan, Indonesien, Algeriet,Marokko, Tunesien, Nigeria, Kuwait, Qatar, Bahrain, og Somalia, er befolkningstallet i 2005 1.074.900.000, i 2050 vil den samlet være oppe på1.898.690.000.

Tallene taler et tydeligt sprog.

Hvis blot nogle få procent af disse mange millioner muslimer forsøger at komme til Europa, vil det være slut med den europæiske dagsorden. Der bliver ingen åndskamp som MF,ern Søren Krarup har plæderet for. Det bliver den rå Matematik, der afgør slaget!!!

Derfor er det nu europæiske politikere, - og vælgere skal agere til fordel for Europa og europæerne. Det kan ganske enkelt ikke gå hurtigt nok med at få skabt "Fort Europa"

Kilder: Morgenavisen Jyllands-Posten/Kim Hundevadt, søndag den 9. juli 2006.

Befolkningsfremskrivningen fra FN.

Bestil bøger her>>>