15.08.2018

Tysk halshugning af ytringsfriheden

Forfatter:  • Hvis det havde været myndighedernes hensigt at censurere nyhederne og hemmeligholde information om halshugningen, så har det givet bagslag. På grund af rapporterne om angrebet har tusinder set videoen, og hundredtusinder har hørt om det fejlslagne forsøg på censur.
  • Hamborgs regering forsøger stadig at skjule halshugningen. De [Alternative für Deutschland] ønskede blandt andet at få at vide, om barnet var blevet halshugget. Mydighederne nægtede – i strid med deres forfatningsmæssige pligt – at svare. De censurerede også spørgsmålene ved at overstrege hele sætninger.
  • Det er uvist, hvorfor halshugningen skulle hemmeligholdes. Det er imidlertid blevet tydeliggjort, hvor let de tyske myndigheder kan censurere nyhederne og straffe bloggere, der spreder uønsket information. De har en stor værktøjskasse af love til deres rådighed. Det generer dem tilsyneladende ikke, at den lov, der blev påberåbt, i dette tilfælde udtrykkeligt fastsætter, at den ikke skal anvendes over for "rapportering af aktuelle begivenheder".

https://da.gatestoneinstitute.org/12852/tyskland-pressefrihed

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller få alene INDSIGT-UDSYN tilsendt.

Du kan også vælge at støtte vores arbejde økonomisk.

Du tegner abonnement her

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810