30.07.2018

En muslim kan ikke, uden videre, være en dansker

Forfatter: Steffen Wernberg-MøllerDet handler ikke om job eller uddannelse. Det handler om værdier.

Hvis ikke der er et værdisammenfald mellem det at være dansk og det at være muslim, så kan en muslim ikke være en dansker.

Medmindre,

det at være dansk omdefineres, eller der gives slip på en del af islam.

Hvis man har Muhammed som billede på det perfekte menneske og rollemodel, så er man ikke dansk.

Men frem for at tage afstand fra dele af Muhammeds eksempel, så bestræber hver eneste muslim som er fremme i debatten sig på selvforsvar frem for selvkritik.

Ikke en eneste kritiserer eller tager afstand fra en eneste detalje i Muhammeds eksempel. Hverken det diskriminerende og pædofile kvindesyn, eller befalingen om at ikke muslimer (kuffarer) og deres samfund skal bekriges, eller formuleringer som, at hver en jøde der gemmer sig bag træ og sten skal dræbes, eller at kristne er vantro urene undermennesker etc. etc. 

Hør nu her. Så længe der ikke tages afstand fra disse ting, så kan man ikke være dansker. En dansker har helt modsatte værdier. Alt hvad en dansker er, er modsat dette. Sagt på en anden måde. Det en muslim er bygget af, er diametralt modsat af, hvad en dansker er bygget af.

Det er derfor, at muslimer såvel som de selvhadende multikulturelle, med næb og klør bestræber sig på, at omdefinere det at være dansker. Det at være dansk, skal så at sige islamiseres. Vores selvbillede skal islamiseres. Hvorfor ?

Fordi de to er diametrale modsætninger og uforenelige. Værdisammenfaldet er nul. Der er ingen fællesmængde.

Og der er ingen fællesmængde, så længe det at være dansk ikke omdefineres, eller der tages delvist afstand fra islam, særligt store dele af Muhammeds eksempel.    

Når muslimer, uden videre påberåber sig at være lige så danske som enhver oprindelig kristent rodfæstede dansker, så er det nonsens.

Lige så meget, som det er nonsens, at man som mand er kvinde, hvis man bestemmer sig for det, og pludselig siger, nu er jeg kvinde og hedder Susanne. Lige så meget, som det er nonsens, når journalister kalder jihadister der har kæmpet for Islamisk Stat for danskere. 

Man kan ikke vedtage virkeligheden. Man kan ikke vedtage at udslette kønnene, og kalde alle hen. Man kan ikke vedtage, at alle der er født og opvokset i Danmark er danskere, når de ikke er det. Man kan ikke vedtage, at man som muslim er dansker, når hverken hjerte eller sjæl er det.

For at en muslim kan være en dansker, så kræver det en forudgående værdisubstitution.

Så, uden først, delvist at tage fra islam, særligt store dele af Muhammeds eksempel, så er det nonsens, når en muslim ud af det blå kalder sig dansker. Det er to vidt forskellige ting. Værdierne er vidt forskellige.

Det handler ikke om geografi, statsborgerskab, job eller uddannelse. Det handler heller ikke om fødested og opvækstområde, men måden hvorpå man er opvokset, og måden hvorpå man er opdraget. Det handler om værdier. 

Steffen Wernberg-Møller  

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810