27.07.2018

En muslim kan aldrig blive en dansker

Forfatter: Steffen Wernberg-Møller

Dansk er synonym med frihed.

For en ægte dansker er mennesker og religioner ligestillet. Alle skal i lige høj grad være med til at bestemme hvordan samfundet skal indrettes, og det er menneskene der laver lovene. Dansk betyder, at der tænkes, tales, skrives og tegnes frit. Kritikken er fri. Ytringerne er fri. 

Det er alt sammen forbudt i islam. De værdier som er indbegrebet af at være dansk, er forbudt.

Nogen muslimer løser dilemmaet ved i stilhed, at ignorere Allahs fjendtlige ordrer og Muhammeds fjendtlige eksempel. Andre som Mersiha Cokovic favner begejstret frihederne i fuldt omfang, men hun er også en særdeles dårlig muslim. Så dårlig at rettroende betragter hende som frafalden. 

Naser Khader kommer om ved dilemmaet på en anden måde. Som Lars Hedegaard netop har været inde på på document.dk, så opfinder han et helt andet islam. Et fredeligt moderat islam.

Men da det kun findes inde i Khaders hoved, er denne dawah særligt farlig, for mange hopper på den illusion, at der er et moderat islam, og at muslimer kan integreres. Alt for mange tænker, når Naser Khader kunne integreres, så kan andre muslimer det også. Men nej. Naser Khader er alt andet end repræsentativ. Desværre. (Dr. Zuhdi Jasser opbygger den samme illusion, bare i større skala, og anses af specialister som Robert Spencer som ekstremt farlig).

Uanset hvordan det gribes an, så står det ufravigelige faktum tilbage, at det at være muslim og det at være dansker, er et uforeneligt paradoks. 

Og muslimerne her bliver vist heller aldrig danskere. Det er der ikke udsigt til. Tværtimod.

Frem for en reformation, konsolideres den gammeldags fundamentale islam.

Frem for at blive mere moderne, bliver muslimerne i Danmark og overalt i Vesten generelt mere oprindelige. Mere salafistiske om man vil.

Dag for dag, generation for generation, bliver muslimerne i Danmark mindre danske.

Integration er et løgneord. Et bedrag. For en muslim kan aldrig blive dansk. Blive en dansker. 

Steffen Wernberg-Møller       

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Indsendte indlæg dækker ikke nødvendigvis Den Danske Forenings opfattelse og står således for indsenderens eget ansvar.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810