31.05.2018

Sara Omar har fået kolde fødder

Forfatter: Harry Vinter 

Sara Omar har skrevet en modig bog om det helvede af vold og undertrykkelse, som kvinder ejet af muslimer lever i. Hun beretter, hvordan hvert eneste overgreb retfærdiggøres/er påbudt af skriftsteder i koranen.

Det kan derfor ikke undre, at hun nu lever under politibeskyttelse. (Gad vide, hvor mange mennesker politiet kan overkomme at beskytte).

For at lette på presset fra sit muslimske bagland har Sara Omar følt sig nødsaget til at tage afstand fra "højrefløjen", - hvad den så end har gjort hende. Som personifisering af "højrefløjen" nævner hun den gamle marxist Lars Hedegaard.

Det er her, kæden hopper af. For hvis kritikere af en konservativ, forstenet, undertrykkende og bagstræberisk religion hører til på højrefløjen; så må den konservative, forstenede, undertrykkende og bagstræberiske religion nødvendigvis høre til på vestrefløjen.

Højre-venstre skalaen er blevet vendt på hovedet.

Det er i orden med mig, når bare vi kan blive enige om, hvad begreberne dækker over. Jeg vil godt være med til for fremtiden at kalde Karl Marx og hans "religion er opium for folket" for højreorienteret.

Islams hellige krigere skal så for fremtiden kaldes venstreorienterede.

Læs Sara Omar's "alle er lige onde" - indlæg på Facebook her  >>>

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810