08.04.2018

Demonstrationerne i Gaza

Forfatter:

"March for Tilbagevenden" eller "March for Udryddelse"?

 

  • Ifølge udtalelser fra Hamas-lederne handler kampagnen "March for Tilbagevenden" ikke om at forbedre levevilkårene for palæstinenserne i Gazastriben. Den handler heller ikke om at finde måder, hvorpå man kan løse den "humanitære" og "økonomiske" krise i Gazastriben.
  • Massedemonstrationerne har som mål at tvinge Israel til at acceptere millioner af palæstinensiske "flygtninge" som et første skridt på vejen til at gøre jøderne til en minoritet i deres eget land. Det næste skridt vil være at dræbe eller fordrive jøderne og erstatte Israel med en islamisk stat. Forventede de, at de israelske soldater ville modtage dem med blomster?
  • Nogle journalister og analytikere har fejlagtigt kaldt den palæstinensiske "March for Tilbagevenden" for en "fredelig og folkelig" aktion fra palæstinensisk side for at kræve frihed og bedre levevilkår.
  • Palæstinensernes levevilkår i Gazastriben kunne forbedres, såfremt egypterne blot åbnede Rafah-grænseovergangen og tillod palæstinensere at rejse ud samt arabere og andre at komme ind og hjælpe befolkningen dér. Deres tilværelse kunne blive bedre, såfremt Hamas holdt op med at bygge terrortunneller og indsmugle våben.

Læs her >>>

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810