22.05.2024

Den Internationale Straffedomstol

Forfatter: PM

Eller: Den Internationale Shariadomstol

Skal vi til at kalde ‘Den Internationale Straffedomstol' den ‘Den Internationale Shariadomstol'

Chefanklagern er muslimen Karim Asad Ahmad Khan.

54-årige Karim Ahmad Khan er en muslim fra Pakistan, han har studeret og undervist i islamisk sharialov.

I februar 2021 blev Karim Khan udpeget som chefanklager for Den Internationale Straffedomstol.

Nu forsøger muslimen Karim Ahmad Khan at få udstedt et anholdelsesdekret mod Israels premierminister, Benjamin Netanyahu.

Som så mange andre muslimske velfærdsmigranter trækker Karim Ahmad Khans familie et spor af voldsom kriminalitet efter sig.

Karim Ahmad Khans lillebror, Imran Nasir Ahmad Khan, er dømt for sexovergreb på et barn.

I 2021 blev Imran Ahmad Khan sigtet for en sexforbrydelse mod en teenagedreng. Overgrebet fandt sted i januar 2008.

Imran Ahmad Khan tvang en 15-årig dreng til at drikke hård spiritus, slæbte barnet op på første sal i huset og viste pornofilm. Herefter fandt overgrebet sted, da den pakistanske indvandrer befølte teenagedrengen på kønsdelene.

I foråret 2022 fik Imran Ahmad Khan en dom på 18 måneders fængsel for børnesex.

Imran Ahmad Khan afsonede kun halvdelen af straffen. Han kom på fri fod i februar 2023.

Sexskandalen fik ekstra opmærksomhed i medierne, fordi Imran Ahmad Khan var britisk parlamentsmedlem for Det Konservative Parti.

Imran Ahmad Khan blev i kølvandet på børnesexskandalen smidt ud af Det Konservative Parti, og han måtte trække sig fra posten som parlamentsmedlem.

Chefanklageren Karim Ahmad Khan fra Den Internationale Straffedomstol er en fremtrædende figur i den islamiske Ahmadiyya-sekt.

Ahmadiyya-sekten er også kendt for de pakistanske brødre Kashif, Aamer og Asif Ahmad, der stiftede det skandaleombruste indvandrerparti, Nationalpartiet.

I dag har Kashif Ahmad droppet Nationalpartiet. Den pakistanske politikker søgte over i Alternativet, hvor der i sommeren 2019 opstod interne islamiske konflikter mellem ahmadiyya- og sunni-muslimer.

Derefter hoppede pakistanske Kashif Ahmad over i det proislamiske folketingsparti, Det Radikale Venstre.

Da Karim Ahmad Khan besøgte grænseovergangen til Gaza, der er kontrolleret af den islamiske terrorgruppe Hamas, hev den muslimske jurist et korancitat frem i en officiel udtalelse fra Den Internationale Straffedomstol.

Besøget fandt sted få uger efter det islamiske terrorangreb, der kostede omkring 1200 jøder livet i oktober 2023.

"Når den hellige Koran siger, at det at dræbe en uskyldig er, som om man dræber hele menneskeheden, nævner den hverken muslimer eller ikke-muslimer," udtalte Karim Ahmad Khan.

Karim Ahmad Kahn og hans nuværende kone har tidligere arbejdet sammen som forsvarsadvokater ved Den Internationale Straffedomstol.

De to juridiske turtelduer forsvarede Saif al-Islam Muammar al-Gaddafi, der er søn af den afdøde islamiske diktator Gaddafi.

I 2011 blev Saif al-Islam Muammar al-Gaddafi anklaget for forbrydelser mod menneskeheden. Anklagerne omfattede drab og forfølgelse af uskyldige borgere.

Karim Ahmad Khans kone er en stærkt venstreorienteret jurist, der ligesom ægtemanden støtter den stigende islamisering af verdenssamfundet.

Man skal ikke være detektiv eller hemmelig agent for at gennemskue de religiøse vinde, der blæser over Den Internationale Straffedomstol. En permanent retsinstans for krigsforbrydelser, forbrydelser mod menneskeheden og folkedrab. Domstolen ligger i Haag i Holland.

Muslimske Karim Ahmad Khan har nu udset sig den jødiske leder, Benjamin Netanyahu.

Nu bliver det spændende at se, hvorvidt Israels premierminister ender med at blive fremstillet og anklaget for krigsforbrydelser i det, der minder om en shariadomstol.

Allah er stor i Den Internationale Straffedomstol!

 

Kilde: Poul Madsen på Facebook

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810