18.11.2017

Hadets frø

Forfatter:”Samtidig med at Vesten er optaget af at bekæmpe ’hadefuld tale, ’islamofobi’ og grupper, der går ind for hvidt overherredømme, synes den mere end villig til at ignorere dyrkelsen af muslimsk hadefuld tale og muslimske overherreforestillinger over for ikke-muslimer.

Det er en dyrkelse, som især træder frem i dawa-processen, den muslimske praksis med islamisk kontaktskabelse eller mission, …”.

"Dawa kan være rettet mod at forsøge at overbevise muslimske samfund om, at ikke-muslimske samfund er fjendtlige over for islam og ønsker at undertrykke eller sågar udslette den. Dawa kan også tjene til at overbevise muslimske samfund om, at ikke-muslimske værdier og normer er uforenelige med islams og derfor bør anses for fordærvede. I sådanne former for dawa opfordres de muslimske samfund ofte til (på en provokerende måde) at betone forskellene i forhold til andre grupper og til tider også at udtrykke deres foragt og had til ikke-muslimers normer og værdier og kultur".

”Det ser ud til, at de vestlige regeringer – i det mindste officielt – stort set har fraskrevet sig disse indsigter i dawa som et redskab til at fremkalde følelser af muslimsk overherredømme og had til ikke-muslimer. I stedet kaster de sig ud i en endeløs, misforstået og tvangspræget optagethed af ’islamofobi.’"

https://da.gatestoneinstitute.org/11388/dawa-islam-had

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810