17.11.2017

Frontrapport fra Tyskland

Forfatter:

Indbrudstyve brød ind på et migrationskontor i Berlins bydel Moabit og stjal op mod 20.000 blanke pas og andre migrationsdokumenter, såvel som officielle stempler og segl.

Forbundsanklagemyndigheden åbnede mere end 900 terrorsager i årets første ni måneder. Mere end 800 af sagerne involverede islamister.

Voldelige forbrydelser, herunder mord, voldtægt og fysiske overgreb, breder sig voldsomt i tyske asylcentre ifølge en efterretningsrapport, der blev lækket til avisen Bild. Tyske myndigheder, der forekommer magtesløse over for volds-tsunamien, retfærdiggjorde deres manglende informering af offentligheden om problemets omfang ved at referere til de kriminelle gerningsmænds ret til et privatliv.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening