21.10.2017

Migrantfærgerne sejler stadig på Middelhavet

Forfatter:

Olympic Commander, der har været skjult siden 19/10 kl 01.14 er nu pludseligt dukket op 25 sømil fra Tunesiens kyst. Den nye position er kun 40 sømil fra den 10/10, og ingen ved hvorfor de ikke har oplyst position i 9 dage, og - efter kortet - har brugt 9 dage på at sejle 40 sømil, omkring 75 kilometer. Olympic Commander, der er norsk, er et stort skib.

Lifeline sejler nede ved Tripoli. Lifeline er et lille skib, og det kan forventes at et af de større kommer til assistance.

Vos Hestia ligger i Catania efter et kort anløb i Pozzallo og Aquarius er i Catania efter et kort anløb i Messina.

Det ser ud som om man sætter migranterne i land i forskellige havne nu, men har Catania eller Valetta som base.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening