16.10.2017

Min vej fra venstre til højre

Forfatter: Harry Vinter

Alle medier skriver og taler om højredrejning ved valget i Østrig

Samtidig oplyser medierne, at valgresultatet skyldes utilfredshed med muslimsk indvandring.
Utilfredshed med stok konservative religiøse dogmer er altså noget højreorienteret.
Følgelig må tilhængere af stok konservative religiøse dogmer altså være venstreorienterede.

Jeg har i årtier gået rundt i den vildfarelse, at jeg var venstreorienteret, når jeg mener, at religion er opium for folket. Men jeg er altså højreorienteret! (Det må Karl Marx så også have været).
Og folk, som går ind for kvindeundertrykkelse og opdeling af mennesker i rene/rettroende og urene/vantro, er venstreorienterede.

Jeg er lidt desorienteret, men nogle ting begynder at falde på plads.
Så er det altså derfor, at venstreorienterede aldrig har et ondt ord til overs for de religiøse fanatikere, som lejligvis marcherer gennem Københavns gader; mens de venstreorienterede med alle midler forsøger at chikanerer mennesker, som protesterer mod kvindeundertrykkelse og religiøs terror.

I bund og grund har mine grundholdninger ikke ændret sig i de sidste 50 år. Det er blot medierne, der har flyttet rundt på etiketterne.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.