17.05.2006

Speak up: Sig fra - før det er for sent...

Forfatter: HV

En direktør i IT-branchen har taget initiativ til indstiftelse af SPEAK UP prisen

SPEAK UP er et privat og upolitisk initiativ, der er taget i kølvandet på den såkaldte Muhammed-sag.

Det er på tide, at vi står frem og siger fra over for religiøse ekstremisters forsøg på at tvinge ytringsfriheden i knæ.

Vi skal være stolte af at stå fast - det tjener os til ære at forsvare vores ytringsfrihed.

Vi skal ikke passivt acceptere, at religiøse ekstremister forsøger at true os til tavshed. Hvis angsten i vores baghoveder først begynder at sætte sig fast, så forsvinder ytringsfriheden langsomt. Og ekstremisterne har vundet”, hedder det på initiativets hjemmeside.

Hvordan kan man støtte initiativet?

”Vi har stiftet SPEAK UP prisen med det formål at kunne vise støtte, sympati og opbakning til de mennesker, som er blevet hårdt ramt som følge af Muhammed-krisen. Når man bestiller et SPEAK UP armbånd får man samtidig mulighed for at indstille en enkeltperson eller en gruppe af mennesker til at modtage prisen”, hedder det videre på initiativets hjemmeside: www.speak-up.dk

Man støtter initiativet ved at købe et armbånd, som kan bestilles via hjemmesiden

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.

Læs Danskeren INDSIGT-UDSYN

OPGØRET >>>