12.10.2017

De farlige russere - flere penge til militæret

Forfatter: HV

Men hvad med den muslimske invasion fra syd?

 

12 mia. ekstra til militæret på grund af "faren fra Rusland".
Der henvises til, at Krim og Donbass ikke vil høre til Ukraine. Og hvad så?


Har man allered glemt, at USA og lydstater i 1999 med brutal militær magt løsrev Kosovo, som ikke ville høre til Serbien?
For første gang siden 2. Verdenskrig blev en europæisk hovedstad udsat for luftbombardementer, da USA (og bl.a. Danmark) lod bomber regne ned over Beograd. Efter næsten tre måneders bombardementer gav Serbien op og trak militær og politi ud af Kosovo.
Rusland protesterede mod denne krænkelse af folkeretten, men kunne intet stille op.
"Alle samfundslag i Rusland var dybt chokerede over disse grusomme bombardementer", udtalte forfatteren Solzhenitsyn efterfølgende til Der Spiegel.
Med massiv støtte fra USA og Saudi Arabien blev Kosovo derpå de facto uafhængigt.
Serbien indbragte løsrivelsen for Den Internationale Domstol med krav om, at den blev erklæret ugyldig. I 2010 udtalte domstolen, at løsrivelsen var i overensstemmelse med international lov.
"Hvis Kosovo, der rent juridisk er en del af Serbien, kan erklære sin selvstændighed uden Serbiens accept, hvorfor skulle andre så ikke have samme mulighed og ret?" hed det efterfølgende i en artikel i Ræson 9/10 2010.
Og det er netop det, russerne på Krim og Donbass henholder sig til. De har Den Internationale Domstols ord for, at de har lov til at løsrive sig. Og man kan oven i købet tilføje, at domstolen traf sin afgørelse efter pres fra USA (og bl.a. Danmark), som havde stillet domstolen overfor et fait accompli.
Det er da muligt, at Rusland har støttet løsrivelsesbevægelsen, ligesom USA (og bl.a. Danmark) støttede løsrivelsesbevægelsen i Kosovo, men Rusland har dog ikke bombet Kiev, som USA bombede Beograd.
Hvorfor råber NATO så op om russisk aggression i Donbass og på Krim?
Den Internationale Domstol har jo afgjort den sag i overensstemmelse med USA's (og bl.a. Danmarks) ønske!


"Faren fra Rusland" er en bortledningsmanøvre, som skal få folk til at negligere den virkelige fare fra syd: Tilstrømningen af hundredetusinder af fjendtligt sindede muslimer.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810