11.10.2017

Islamister er ansvarlige for rohingya-flygtningekrisen

Forfatter:Gatestone:

Den nuværende krise bliver fejlagtigt beskrevet som en "etnisk udrensning" af en uskyldig muslimsk minoritet begået af Burmas sikkerhedsstyrker, lige som Aung San Suu Kyi, der er Burmas udenrigsminister og reelle statsoverhoved, blot skulle have "ligegyldighed" til overs for rohingyaernes skæbne.

"Deres [rohingyaernes] taktik er terrorisme. Det er der ingen tvivl om. [Kyi kalder] ikke hele rohingya-befolkningen for terrorister; hun henviser til en gruppe mennesker, der går rundt med pistoler, macheter og bomber og dræber deres egne folk og buddhister, hinduer og andre, der står i vejen for dem. De har dræbt en del fra sikkerhedsstyrkerne, og de skaber kaos i regionen. Dem, der flygter ud af Bangladesh ... flygter fra deres egne radikale grupper... [D]et internationale samfund skal se at få styr på fakta, inden de kommer med beskyldninger" – Patricia Clapp, leder af den amerikanske ambassade i Myanmar fra 1999 til 2002.

Baggrunden for bengali-muslimernes jihad i det vestlige Myanmar fra slutningen af 1800-tallet frem til efter Anden Verdenskrig illustrerer, at denne jihad er "rodfæstet i den samme tidløse institutionelle og ekspansionistiske jihad, der udslettede den buddhistiske civilisation i det nordlige Indien" – Andrew Bostom, forfatter og islamforsker.

https://da.gatestoneinstitute.org/11149/rohingya-flygtningekrisen

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810