07.10.2017

TØR VI ikke slås for Danmark

Forfatter: Arne Hornborg

Så har de mange modstandsfolk der ligger begravet i Ryvangen kæmpet forgæves.

I mindst 10 år har Folketinget diskuteret om der skal være forbud mod burka.

NU ser det endelig ud til at forbuddet kommer.

Det er ikke en dag for tidligt.

Røsterne er mange, for eller imod?

Burkaen er kvindeundertrykkende, er et af de mange argumenter.

Er det ikke et indgreb i den personlige frihed hvis mennesker (kvinder) ikke må gå klædt som de SELV ønsker?

SELV? Mon dog?

Mit argument FOR et forbud er af den ganske enkle simple årsag:

For mig er burkaen og lignende et RELIØST symbol. Et udtryk for og en støtte til Islam.

Men for mig signalerer det meget mere.

Islam er ikke alene en religion, den er en uhyggelig LOV-religion.

Intet sekulært eller demokratisk samfund står over Islam, står over Koranen.

Koranen er muslimernes Grundlov.

Det muslimske tro tillader ikke andre religioner.

Burkaen udtrykker, for mig, at muslimerne ønsker, som det så tydeligt er sket, et parallelsamfund.

At indføre sharia lovgivningen overalt i den vestlige verden.

Islam udtrykker, klart og tydeligt, at de VANTRO skal bekæmpes overalt.

Islamister der påstår de er flygtninge, flygtet fra islamiske stater her til Danmark eller andre europæiske lande, hvorefter de lever efter de islamiske normer og levevis.

Ikke alene at de selv lever efter de formørkede samfundsforhold, de forventer, ligefrem forlanger at, blandt andre danskerne selv lever efter muslimske regler.

Eksemplerne er mange. Deres indførelse af parallelsamfund er det stærkeste bevis på at undergrave, underminerer de danske samfundsværdier, det danske demokrati.

Alt sammen under beskyttelse af den religionsfrihed vi har i det danske samfund, en religionsfrihed som bliver afskaffet hvis Islam får magt som de har agt.

Det samme med VORT demokrati. Det ønsker de afskaffet til fordel for sharialovgivningen.

Det gør de under beskyttelse af netop dét demokrati de vil til livs.

Nogle af de muslimske friskoler afholder sig heller ikke fra indoktrineringer.

Det samme med flere moskeer der, beviseligt, modarbejder det danske demokrati, de danske, frie værdier.

Derfor BØR burka og andre maskeringer, tilsløringer forbydes.

Allerede nu, inden forbuddet er ratificeret, er de frelste, ikke mindst mikrofonholderne inden for blandt andet DRTV at sætte spørgsmålstegn ved burka forbuddet.

,,Hvad NU hvis jeg bliver forkølet og tager at tørklæde om halsen og munden’’?

,,Hvordan skal forbuddet håndhæves’’?

Og lignende tåbeligheder.

Det er vist ikke SÅ svært af skelne.

,,De lande vi altid sammenligner os med’’ er en ofte udtalt sætning.

Brug det, lær af det.

Jeg læste i min avis forleden at i Østrig, der har forbud mod  burka, havde en politibetjent givet en burkaklædt kvinde en bøde på det der svarer til 1500 danske kroner. Ikke alene havde den burkaklædte fået bøden, politibetjenten havde forlangt at kvinden tog burkaen af.

Det er naturligvis sådan det skal gøres.

Muslimerne skal ikke ,,købe sig’’ retten til at gå med burka. Bøden gør det ikke alene.

Hvis en mandlig betjent her i Danmark er ude for det samme, og hvis den burkaklædte nægter, må hun med på stationen hvor en kvindelig betjent eller anden kvindelig medarbejder foretager det fornødne.

Muslimerne skal, for en gangs skyld, forstå at det er ramme alvor, når DANSK lovgivning skal overholdes.

Jeg husker tydeligt fra min ungdom, efter 2. Verdenskrigs afslutning, de mange undrende spørgsmål:

,,Hvordan kunne det ske?’’.

Forhåbentlig kommer Danmark ikke i dén situation igen.

Forhåbentlig bliver det stoppet, inden det er for sent.

TØR vi ikke slås for Danmark, Danmarks frihed, dansk demokrati?

Hvis ikke, så har de mange modstandsfolk der ligger begravet i Ryvangen kæmpet forgæves.

Arne Hornborg

Typografisk mediegrafiker, forfatter.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.