29.09.2017

Merkel og det tyske valg

Forfatter:

Gatestone:

"Angela Merkel har regeret landet i tolv år. Hun har påført tyskerne en gældsbyrde på milliarder for at redde det sydlige Europa fra at kollapse og for at implementere hendes idé om et europæisk fællesskab. Hun har rystet den tyske energiindustri for at redde verdensklimaet. Og hun har åbnet landets porte for hundredtusinder af flygtninge, fordi hun anser det for at være en humanitær pligt. Hun har også ændret den traditionelle opfattelse af ægteskabet som et ægteskab mellem en mand og en kvinde, bare sådan lige...." – Tagesspiegel.

"Vi vil genvinde vores land og vores folk" – Alexander Gauland, tidligere embedsmand i CDU og nu en af lederne af Alternative für Deutschland (AfD).

"Virkeligheden er den, at fra dags dato, den 24. september, er fru Merkel i realiteten handlingslammet" – Handelsblatt.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>