25.09.2017

Plakater udsat for hærværk i København

Forfatter:

Kærlighed er nemlig ikke en ret for døtre af muslimer

Kærlighed er måske også en ret for muslimsk ejede piger/kvinder, men benytter de sig af den, risikerer de livet. I følge koranen har de nemlig ikke ret til at gifte sig med en ikke-muslim. Derfor er disse plakater blevet udsat for hærværk i København.
Muslimsk ejede kvinders fornemste pligt er nemlig at føde krigere til Allah. Hvis de gifter sig med ikke-muslimer, er der risiko for, at de føder krigere til fjenden (ikke-muslimer). For at undgå det, er det bedre, at de bliver slået ihjel ("æres"drab).
De fleste foretrækker at leve frem for at blive slået ihjel. Derfor forekommer ægteskab mellem "vantro" hankønsvæsener og muslimsk ejede kvinder stort set ikke.
Lad mig vide, hvis du kender et eksempel!
Mandlige muslimer må derimod gerne gifte sig med ikke-muslimer, idet de forventes at sørge for, at børnene tilhører Allah.
Det er misvisende at bruge udtrykket "muslimske kvinder". Det kan nemlig misforstås som, at de er muslimer af overbevisning. Der er dødsstraf for at forlade islam. Derfor er det umuligt at vide, om en muslim er muslim af overbevisning. De fleste foretrækker livet frem for døden.

Læs mere her >>>

talerne fra Folkefesterne 2014-2018