14.05.2006

EU's skjulte dagsorden

Forfatter: G. Johnsen

Hvorfor blev Danmark påtvunget et nyt herrefolk?

EU-parlamentariker Nyrup Rasmussen ønsker folkeafstemning i Danmark om to af de fire forbehold, som han selv var med til at beslutte i 1993.

Men...

Med Frankrigs og Hollands tydelige NEJ til EU-traktaten er EU-befolkningerne blevet anderledes bevidste om EU og dets fordægte politik.

Det er givetvis kommet bag på mange EU-tilhængere, at vor nuværende rædsomme situation med den muslimske folkeindvandring i virkeligheden blev arrangeret af EU.

Grundlæggende  er det ejendommeligt, at de forskellige landes repræsentanter i EU ikke på nogen måde må tage hensyn til eget land, men udelukkende skal tænke på EU og fremme EU´s politik.

Indvandringen skyldes EU´s vanvittige løfter og aftaler med de arabiske lande ved den såkaldte europæiske-arabiske dialog, underskrevet 1978.

EU´s videreførelse af samme gennem den såkaldte ”Barcelona-proces” 1995, hvor man slutter aftaler med de islamiske stater rundt om Middelhavet, begyndende med Tyrkiet.

EU´s forslag om indlemmelse af Tyrkiet, skønt alle forudsætninger taler imod det,  bl.a. Tyrkiets hidtidige barbariske fremfærd mod anderledes tænkende og ikke mindst deres militære okkupation af Cypern.

Fortsættelse af ovenstående gennem den såkaldte ”Anna Lindh Fond” (oprettet af EU 2005) for i praksis at udføre de tidligere tanker og beslutninger om at smelte EU sammen med de arabiske lande til et ”Eurabia” med Middelhavet som indhav til glæde for storkapitalens handel.

Til dette formål har EU etableret et ”Multikulturår”, som med diverse dialoger, konferencer, medievirksomhed, mellemøstlig festivitas etc. etc. skal gennemtrumfes. Det ”multikulturelle” er blot en strategi, der skal ende i monokulturen islam, sådan som man mærker i rigt mål.

EU svigtede totalt Danmark og alle Europas demokratier i ytringsfrihedsspørgsmålet efter Muhammedtegningerne og viste dermed endnu engang, at EU står på islams side. Naturligvis! På baggrund af ovenstående aftaler!

Skal vi stemme om noget er det på tide at stemme om et højt NEJ til Tyrkiet og om muligt et endnu højere NEJ til EU. De er falske, og man kan ikke stole på dem over en dørtærskel.
Desværre har vore politikere i den grad viklet sig ind i EU´s edderkoppenet, at de næppe kan frigøre sig!

No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Free Edition.
Version: 7.1.392 / Virus Database: 268.5.6/336 - Release Date: 10-05-2006

talerne fra Folkefesterne 2014-2018