11.05.2006

Forudsigelig udvikling!!!!

Politikerne har et enormt ansvar for den løbske udvikling.

Ved en koncert på Bispetorvet i Århus, som var arrangeret af 12 danske forfattere med Klaus Rifbjerg og Hanne Vibeke Holst  i spidsen, spillede og sang den danske national-skjald Kim Larsen.

Koncerten var en forsonings-koncert oven på Muhammed-sagen. Her udtalte Kim Larsen:

"Jeg er forarget over, at danske tegnere skal leve under politibeskyttelse. Det er det skammeligste, der er sket, siden danske mænd og kvinder måtte gå under jorden fra 1940-1945.

Men det er ikke blot bladtegnere, der bliver truet. På fem år er antallet af anmeldelser om vidnetrusler steget med 50 procent. Politiet rejste sidste år 825 sigtelser for vidnetrusler mod 559 i 2000.

Seneste eksempel er drabssagen ved Vinbaren i København, hvor bokseren Tue Bjørn Thomsen blev dræbt med kniv. Det var en ophidset gruppe af andengenerationsindvandrere, der stod bag.

Et vidne har til Morgenavisen Jyllands-Posten udtalt følgende:

"Det at stå frem og vidne i sagen vil for mig være det samme som at aflevere mit visitkort og sige: Her er jeg. Jeg vil være et trofæ for alle i hans broderskab. Hvad er konsekvensen  af det?

Den, der til den sigtede kan sige, at han har taget sig af det vidne, som sendte ham 16 år i fængsel, får masser af respekt. Det er den frygt, jeg skal leve med."

I Korsør smider man Molotovcocktail mod byrådsmedlemmers boliger.

Både kommunen og politiets mistanke samler sig om en stor arabisk familie i Korsør, som for nogle måneder siden fik tvangsfjernet børnene. Den socialrådgiver, der var sagsbehandler på tvangsfjernelsen, fik for otte uger siden brændt sin bil af, mens den stod hjemme i garagen.

To socialchefer og seks socialpolitikere fra byrådet modtog dødstrusler via sms, og fredag -lørdag blev sms-truslerne fulgt op med maskinskrevne breve, som lovede politikerne og socialmedarbejderne en kniv i ryggen.

I et af brevene står der bl.a:

"I Allahs navn. Dit dumme svin. Troede du, du kunne genere udlændinge uden at blive straffet. Al-qaeda´s domstol har dømt dig og din familie til døden. I bliver henrettet med det samme".

Det er en ny udvikling i Danmark. Det er et frontalt angreb på det åbne folkelige demokrati.

Den Danske Forening advarede imod denne udvikling lige fra Foreningens stiftelse i 1987

Vi må idag stille det spørgsmål til politikere. Hvad har man tænkt sig at gøre ved den uholdbare situation?

Kilde:Ekstra Bladet tirsdag den 9. maj 2006

JP Århus lørdag den 6. maj 2006