15.09.2017

RIGETS  TILSTAND  ANNO  2017

Forfatter:

Foredrag ved cand. mag. Poul Højlund

 

Grundlovsforeningen Dansk Kultur inviterer til en række foredrag i efteråret om de udfordringer og trusler, Danmark står over for.

1. foredrag finder sted lørdag d. 16. september kl. 13.30 i Øregårdssalen på Gentofte Hoved-bibliotek, Ahlmanns Alle 6, Hellerup. Det holdes af den kendte samfundsdebattør, cand. mag. Poul Højlund. Hans foredrag har titlen ”Rigets tilstand anno 2017”.

Udgangspunktet for Poul Højlunds foredrag er, at indvandringen til Danmark gennem de sidste 40-50 år radikalt har ændret vores land både kulturelt, økonomisk, social og demografisk. Men hvem ønskede den indvandring, og hvorfor kom den? Hvad betyder medlemskabet af EU for indvandringen? Hvordan ser fremtiden ud? Hvornår og ikke mindst hvem standser indvandringen? Står Europa på randen af den borgerkrig, som mange taler om?

Der er gratis adgang til foredragene, og alle er velkomne. Der vil være mulighed for at erhverve foreningens publikationer til favorable priser.

Grundlovsforeningen Dansk Kultur er en partipolitisk uafhængig landsforening, der værner om dansk identitet og kulturarv og tager afstand fra alle ideologiske eller religiøse kræfter, som undergraver vores demokrati, åndsfrihed og levevis.

 

Med venlig hilsen

Erhvervspsykolog Axel Artke

Mail: formand@danskkultur.dk

Tlf. 28569993

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810